Πέμπτη 26 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
Παρέμβαση του ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Μαζική παράσταση στην εφημερίδα «Θεσσαλία του Βόλου» πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, αντιδρώντας στην απόφαση της εργοδοσίας να επιβάλλει στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και τεχνικούς μείωση των μισθών τους κατά 20%. Ηδη, οι δυνάμεις της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στα ΜΜΕ στο Βόλο δεν έχουν δεχθεί να εφαρμοσθεί οποιαδήποτε μείωση μισθών κατά 20% και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην περάσει αυτή η πρόθεση του εργοδότη.

Στο μεταξύ, σε συνάντηση που είχαν προχτές στο Βόλο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου Ι. Τόλης με το Σωματείο των τεχνικών και με την Επιτροπή Αγώνα, αποφασίστηκε να συντονίσουν τη δράση τους, ώστε να εμποδίσουν τον εργοδότη της «Θεσσαλίας», να εφαρμόσει τις παραπάνω μειώσεις. Παράλληλα, η Επιτροπή συμπαραστέκεται και στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Νέος Τύπος» Βόλου που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών.

Να σημειωθεί ότι ενώ η πρόθεση του εργοδότη της «Θεσσαλίας» για μείωση των μισθών έχει ανακοινωθεί από τις 18 Μάη, η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Εύβοιας δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση - καταγγελία, ενώ την ίδια στάση κρατά και η ΠΟΕΣΥ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ