Κυριακή 5 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

Από σήμερα Κυριακή έως την Τρίτη 7 Ιούνη πραγματοποιούνται εκλογές στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών. Η ΕΣΑΚ Μισθωτών Τεχνικών καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές στηρίζοντας τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, ενώ σε διακήρυξή της χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κλιμακώνουμε τη μάχη απέναντι στην πολιτική του ευρωμονόδρομου και της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων, στη γραμμή της ταξικής συνεργασίας της ΓΣΕΕ. Αντιπαλεύουμε την αποπροσανατολιστική και αδιέξοδη πολιτική ήττας και υποταγής «σε ξένη σημαία» των οπορτουνιστικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Με σύνθημα "Αντεπίθεση για τα δικαιώματά μας", ξεδιπλώνουμε τη γραμμή του ΠΑΜΕ με στόχο την ικανοποίηση των διευρυνόμενων αναγκών των τεχνικών και συνολικά των εργαζομένων».

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Αθήνα στα γραφεία του σωματείου, Πλατεία Καρύτση 10, τις ακόλουθες μέρες και ώρες: Σήμερα Κυριακή 5 Ιούνη 11 π.μ. - 9 μ.μ., Δευτέρα 6 Ιούνη 3 μ.μ. - 9 μ.μ., Τρίτη 7 Ιούνη, 3 μ.μ. - 9 μ.μ.

Στην περιφέρεια θα ανοίξει η κάλπη μόνο σήμερα 5 Ιούνη, στις ακόλουθες πόλεις: Πάτρα (Εργατικό Κέντρο, πλ. Ολγας, 10 π.μ. - 8 μ.μ.), Χανιά (Εργατικό Κέντρο, Μπόταση 68, 12 μ. - 6 μ.μ.) και Λάρισα (Εργατικό Κέντρο, Πρωτομαγιάς 6, 10 π.μ. - 6.30 μ.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 6977.806.266, 6946.799.833.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ