Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας, συνδικαλίστριας κομμουνίστριας, ΛΙΛΙΚΑΣ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και του αγαπημένου μας πατέρα, παλαίμαχου δημοσιογράφου και συγγραφέα, κομμουνιστή ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που σαν χτες είχε τα γενέθλιά του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου.

Είναι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας.

Τα παιδιά τους, Μάχη - Γιάννης

***

φωτό

Στη μνήμη του σ. ΗΛΙΑ ΜΠΑΝΑΚΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα, οι σύντροφοί του από την Αχτίδα Υπηρεσιών προσφέρουν 240 ευρώ στην ΚΟΑ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Σήμερα Σάββατο, 11 Ιούνη, συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ, από το Ναύπλιο. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του έμεινε πιστός και ακλόνητος στις ιδέες του ΚΚΕ. Παλεύοντας για μια δίκαιη κοινωνία, για κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Τιμώντας την άσβεστη μνήμη του, η κόρη του Χριστίνα, ο γαμπρός του Αγγελος Μεϊντανάς και η εγγονή του Ανδριάνα - Ευανθία προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», που διάβαζε καθημερινά και τον διακινούσε τις Κυριακές, μέσω της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

***

φωτο

Σήμερα, Σάββατο 11 Ιούνη 2011 συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας, ο σύντροφος, αγωνιστής ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ, από τον Ασπρόπυργο. Ο Παύλος μας ήταν ενεργό μέλος του ΚΚΕ και συνδικαλιστής για πολλά χρόνια.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στη μνήμη του, η μητέρα του, Αικατερίνη, και η αδελφή του, Νίκη, προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ, η γυναίκα του και οι κόρες του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου.

* Επίσης, στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ, οι σύντροφοί του προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου, 400 ευρώ.


ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ