Τετάρτη 15 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Ευχαριστήριο

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διευθυντή, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του Β' Καρδιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ», που με ανθρωπιά, ανιδιοτέλεια και επαγγελματική αυταπάρνηση αντιμετώπισαν αποτελεσματικά το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην καρδιά μου, από την πρώτη μέρα που εισήχθηκα στο νοσοκομείο στις 22 Μαΐου 2011, τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκα αλλά και τη 12ήμερη νοσηλεία μου.

Γεννημένος στη μαρτυρική Σάμο, όντας Αετόπουλο εκεί το 1944 και σύνδεσμος του ΔΣΕ το 1946-1949, έμαθα καλά τι σημαίνουν στερήσεις στη ζωή και, όπως όλοι οι κομμουνιστές, εκτιμάω και υπερασπίζομαι την ανθρώπινη ζωή. Γι' αυτό και δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίησή μου που υπάρχουν άνθρωποι όπως το προσωπικό του Β' Καρδιολογικού Τμήματος που με την επιμέλεια, τη φροντίδα, το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά, την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία τους αγωνίστηκαν για να σώσουν τη δική μου ζωή.

Σε μια περίοδο που το δημόσιο σύστημα υγείας βάλλεται, που η κρατική εξουσία το βλέπει ως μια ακόμη δαπάνη που πρέπει να περικόψει, περιστατικά όπως το δικό μου πρέπει να αναδεικνύονται. Το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων που δε βλέπει την υγεία ως εμπόρευμα, που παλεύει νυχθημερόν για να σώζει τις ζωές των ανθρώπων του μόχθου, είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Μύτικας Παντελής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ