Παρασκευή 17 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Σήμερα η εκδήλωση για τον Διαμαντή στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση αφιερωμένη στον υποστράτηγο του ΔΣΕ καπετάν - Διαμαντή (Γιάννη Αλεξάνδρου) και συνολικά τη δράση του ΔΣΕ διοργανώνει η Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο φουαγιέ της ΝΟΠΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Σ. Κωστής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι, έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

  • Ακόμα, οι Οργανώσεις Κλάδων και Μαθητείας Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις:

-- Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στο ΕΚΘ, εκδήλωση με θέμα «140 χρόνια από την Παρισινή Κομμούνα».

-- Τετάρτη 22 Ιούνη, εκδήλωση στο εργοστάσιο κουφωμάτων «ΠΛΑΙΣΙΟ». Θα μιλήσει ο Γ. Καραγιάννης, μέλος του Συμβούλιου Πόλης της Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Από σήμερα στις Πρέσπες

Επίσης, σήμερα ξεκινάει η διήμερη εκδρομή που πραγματοποιεί στις Πρέσπες η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση σε ιστορικά μέρη που έδρασε ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας και το βράδυ λαϊκό γλέντι. Αύριο Σάββατο θα γίνει συγκέντρωση στο μνημείο που έστησε η ΚΝΕ για το ΔΣΕ στο χωριό Πύλη, όπου θα μιλήσει στέλεχος της Οργάνωσης. Στη συνέχεια, επίσκεψη στη σπηλιά του Ν. Ζαχαριάδη στην Πύλη και στο νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Βροντερό. Επίσης, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ανθρωπος αυτός ο γίγας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ