Τρίτη 21 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σπαστό ωράριο στην καθαριότητα

Την καθιέρωση διακεκομμένου ωραρίου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, αποφάσισε η πλειοψηφία της διοίκησης του Δήμου Γρεβενών. Με πρόσχημα τη δήθεν καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας επιβάλλει στους εργαζόμενους να εργάζονται 4 ώρες το πρωί και 2,5 ώρες το απόγευμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Γρεβενών, καταδικάζει την ενέργεια της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών σημειώνοντας ότι σηματοδοτεί επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.

Καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή, που, αντί να διεκδικήσει την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, προσπαθεί με αντεργατικά μέτρα να αντιμετωπίσει τα οξυμένα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού.

Καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Γρεβενών με ενότητα, μαζική συμμετοχή και συσπειρωμένοι στο Σωματείο, να δώσουν τη μάχη για την ανατροπή της αντεργατικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, να καταδικάσουν τα αντεργατικά μέτρα του νέου Μνημονίου και να αποκρούσουν κάθε προσπάθεια εφαρμογής τους μέσα από το Σχέδιο Καλλικράτης σε τοπικό επίπεδο αλλά και συνολικότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ