Κυριακή 26 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ
φωτό

Στη μνήμη του αγαπητού φίλου μας, ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ, συνεπή αγωνιστή του ΚΚΕ για όλη του τη ζωή, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσα από τη ΝΕ Λάρισας του Κόμματος

Ελένη και Κώστας Κωστόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΕΤΙΔΟΥ, από το Λαχανά Θεσ/κης, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟ Λαχανά του ΚΚΕ. Η Γεωργία δούλευε καπνεργάτρια, ήτανε συνδικαλίστρια και μέλος του ΚΚΕ. Μέχρι το τέλος της ζωής της αγωνίζονταν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για μια Ελλάδα σοσιαλιστική.

***

Φωτο

Συμπληρώνονται 63 χρόνια από τις 25 Ιούνη 1948, που έγινε η δολοφονική εκτέλεση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥ, μαζί με άλλους 20 αγωνιστές του Πολεμικού Ναυτικού. Στο τελευταίο γράμμα προς την οικογένειά του, ο Γιώργος Λυγίζος έγραφε:

«Κελί μελλοθανάτων, 24 Ιούνη '48.

Σεβαστοί μου γονείς, πολυαγαπημένα μου αδέρφια και αγαπητοί συγγενείς. Οταν θα λάβετε το γράμμα μου, να ξέρετε ότι θα έχω πέσει χωρίς να έχω σχέση καμία απολύτως με την υπόθεση αυτή. Αλλά μια και μου δόθηκε η κατηγορία αυτή, θα ακολουθήσω μέχρι το εκτελεστικό απόσπασμα τους υπόλοιπους συγκρατουμένους μου, γιατί ξέρω να πεθαίνω τίμια. Σεβαστέ μου πατέρα, δε θέλω να λυπηθείς για τον άδικο χαμό μου. Θέλω μόνο να ξέρεις ότι με σκοτώνουν άδικα. Αγαπημένα μου αδέρφια. Να δώσετε κουράγιο στον πατέρα και να μη στεναχωριέστε. Μέχρι εδώ έπρεπε να ζήσω. Τελειώνω το γράμμα μου με την ευχαρίστηση που νιώθει ένας αθώος. Σεβαστέ μου πατέρα, αγαπημένα μου αδέρφια, αγαπητοί μου συγγενείς, σας φιλώ για τελευταία φορά και εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι. Γιώργος».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΧΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΧΑΣ
Στη μνήμη του, καθώς, επίσης, στη μνήμη των γονιών και των αδελφών μου, ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΓΙΖΟΥ, ο οποίος πέθανε στην Ελβετία, και ΝΙΚΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥ, ο οποίος σκοτώθηκε στη Μουργκάνα, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

Σταμάτης Λυγίζος

***

2 φωτο

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, τα αγαπημένα μου πρόσωπα δεν ξεχνιούνται. 21 χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του συντρόφου μου στη ζωή, ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΧΑ, και σχεδόν τα μισά χρόνια από τότε που έχασα το γιο μου, σχετικά νέο, ΝΙΚΟ ΤΡΙΧΑ. Η μνήμη τους παραμένει ζωντανή και θα παραμένει όσο ζω.

Στη μνήμη τους, προσφέρω στο ΚΚΕ στο οποίο πίστευαν, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής.

Η σύζυγος και μητέρα

Μαρίτσα Τρίχα

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αδελφών μου ΚΩΣΤΑ, ΠΑΓΩΝΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, αγωνιστών του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης και της ειρήνης. Επίσης, στη μνήμη των συντρόφων ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ηγέτη του ΚΚΕ και του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος, και ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Κυψέλης, το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ.

Τα αδέλφια

Σπύρος Καλογεράτος, Ευανθία Καλογηράτου

***

ΦΩΤΟ

Στις 23.2.2008 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ. Γεννήθηκε στους Σουλάρους Ληξουρίου Κεφαλονιάς. Ηταν αγωνιστής πιστό μέλος του ΚΚΕ και μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, πάλευε για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

ΛΥΓΙΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΥΓΙΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ακαδημίας Πλάτωνα Κολωνού.

Νίκος Παλούμπης

***

φωτο

Με τη συμπλήρωση πέντε χρόνων (19/6) από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ, ΝΙΚΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΗ, από το Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης, τα παιδιά τους, Μπάμπης και Ηλίας, προσφέρουν 200 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ και 200 ευρώ στο ΚΚΕ, για την οικονομική του εξόρμηση, μέσω της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΓΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΣΑΜΗ του Κωνσταντίνου, από το Κηπουριό Γρεβενών, που σήμερα 26 Ιούνη συμπληρώννονται 15 χρόνια από το θάνατο του, η σύζυγος του, Στεργιανή Βαρσάμη και τα παιδιά του προσφέρουν στη ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

***

Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την Καβάλα, αντί στεφάνου στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ, που έφυγε πρόσφατα, προσφέρει 50 ευρώ στη ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στις 6 Ιουνίου 2011 έφυγε από τη ζωή ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΘΑΝΟΣ του Παναγιώτη, που σε όλη του τη ζωή παρέμεινε πιστός οπαδός του ΚΚΕ και υπερασπιστής των ιδανικών του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Η ΚΟΒ Καινούριου, στη μνήμη του, προσφέρει 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΤΡΙΧΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΡΙΧΑΣ ΝΙΚΟΣ
***

2 φωτο

Ενάμιση χρόνος και ένας χρόνος αντίστοιχα πέρασε από τότε που έφυγαν από κοντά μας οι αγαπημένοι μας ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ. Ο Πέτρος και η Δέσποινα από μικροί εντάχθηκαν στους αγώνες του λαϊκού κινήματος, δήλωσαν παρών σε όλες της μεγάλες στιγμές αυτού, στρατευόμενοι πάντα στις τάξεις του ηρωικού ΚΚΕ, το όποιο υπηρέτησαν και έμειναν πιστοί στις αρχές του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους. Εμείς, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη τους και τους αγώνες τους, προσφέρουμε 200 ευρώ στην ΚΟΒ Βατάν της ΚΟ Πιερίας, για την οικονομική εξόρμηση του κόμματος

***

φωτό

Στις 23 Ιούνη συμπληρώνονται 2 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ γιος του (Καπετάν Ομήρου) και της Τζένης Πανταζή (Αρκαδιανής), μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού.

Στη μνήμη του παιδιού μου, που πρόωρα έφυγε και άφησε ανεκπλήρωτα τα δικά του όνειρα για τη ζωή, προσφέρω στο κόμμα 300 ευρώ ευχόμενη ένα δικαιότερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Τζένη Πανταζή

***

φωτό

Στη μνήμη του Ικαριώτη κομμουνιστή ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΓΕΡΑΚΗ, που από μικρή ηλικία στην Κατοχή πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και στο κίνημα γενικά. Σε όλη του τη ζωή ήταν άξιος κομμουνιστής, συνδικαλιστής, άξιος οικογενειάρχης και πολύ αγαπητός από όσους τον γνώριζαν. Με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνό του, που γίνεται, σήμερα 26 Ιουνίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ικαρία, που τόσο πολύ αγάπησε, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, που πολύ θα το ήθελε, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Σερετούλης Νίκος
Σερετούλης Νίκος
Παπαγεωργάκη Γιαννούλα

***

φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΦΡΟΣΩΣ ΜΑΝΙΤΣΑ - ΚΟΤΟΡΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου - Κουκακίου

Σπύρος Κοτορός

***

φωτό

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγε τούτες τις μέρες. Του πατέρα μου, ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΟΣΗ, της ΛΕΝΑΣ ΛΙΑΚΟΥ, των νονών μου ΜΗΛΙΤΣΑΣ και ΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, του ΜΗΤΣΟΥ ΚΟΛΙΑ, του ΔΡΟΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ και όλων των κομμουνιστών αγωνιστών του Θριασίου πεδίου, προσφέρω στην ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Πάνος Γιανναρόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Χρήστου, Αντιστασιακού μακρονησιώτη και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, πρόσφεραν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ελληνικού, και 100 ευρώ στον «Ρ».

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΓΚΙΝΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ, 1.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό

Στη μνήμη της κομμουνίστριας ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων, 150 ευρώ.

Ευγενία Γεωργιάδη

***

φωτό(Φ. 3.7.2005)

Το 1996 έφυγε από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, υπηρέτησε στον ΕΛΑΣ. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του.

Στη μνήμη του, ο γιος του Ανδρέας Γερογιάννης προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ και ο αδερφός του Βασίλης Γερογιάννης, ακόμα 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Καματερού.

***

φωτό

Στις 22 Απρίλη 2011, «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και Πολιτικός Επίτροπος του ΔΣΕ και μέλος του ΚΚΕ, ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ. Γεννήθηκε στο Νεοχώρι Καρδίτσας. Αναδείχτηκε μέλος του ΝΣ της ΕΠΟΝ Καρδίτσας. Μετά τη Βάρκιζα, διετέλεσε συντάκτης στην εφημερίδα των καταδιωκόμενων «Φλάμπουρο» και, στη συνέχεια, εντάχθηκε στην ομάδα καταδιωκόμενων του Β. Μπότση (Αγραφιώτη) και στο ΔΣΕ. Αναδείχτηκε Πολιτικός Επίτροπος Τάγματος και ονομάστηκε Λοχαγός πολιτικός επίτροπος του ΔΣΕ. Συμμετείχε στο απόσπασμα «Γιώτη - Μπελογιάννη» ως επικεφαλής στρατονομικού τμήματος. Μετά την ήττα του ΔΣΕ στο τμήμα Μεταξά ως αξιωματικός ασφαλείας, το οποίο από τα Αγραφα μαχόμενο έφτασε στα σύνορα στα τέλη Οκτώβρη 1949 και πέρασε στην Αλβανία. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε, σπούδασε και διετέλεσε κομματικό στέλεχος σε διάφορα πόστα. Ανέπτυξε και έντονη συγγραφική δραστηριότητα. Επαναπατρίστηκε το 1979 και πήρε μέρος στους αγώνες του ελληνικού λαού ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Τραυματιών Αναπήρων και Θυμάτων του ΔΣΕ (ΠΕΑΤΑΘ - ΔΣΕ) και στέλεχος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΖΕΓΚΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΕΓΚΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Στη μνήμη του σ. ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΣΙΟΥΡΑ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Επίσης, η σ. Τζένη Πανταζή προσφέρει 20 ευρώ στη μνήμη του.

***

2 φωτό

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΙΟΥΛΙΑΣ ΖΩΤΟΥ και ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΖΩΤΟΥ, που «έφυγαν» πριν 17 και 14 χρόνια, αντίστοιχα, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

Ο γιος του, Κώστας Ζώτος, και η νύφη του, Πολυξένη Ζώτου, τα εγγόνια, Αλκης και Ιουλία.

***

φωτό

Πέρασαν 13 χρόνια από το θάνατο τού αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΝΙΚΟ ΣΕΡΕΤΟΥΛΗ. Καταγόταν από την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων από οικογένεια κτηνοτρόφων.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του και η οικογένειά του προσφέρουν 70 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ροδοτοπίου.

***

φωτό

Στη μνήμη του αξέχαστου, αγαπητού μου φίλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 5/4/2010, προσφέρω 80 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βουτσαρά.

Δημήτρης Ζώτος, από Βρυσούλα Ιωαννίνων

***

Στη μνήμη:

-- Του παππού μας Ηλία Στασινάκη, που γεννήθηκε στην Τρύπη Λακωνίας το 1888. ΕΑΜίτης στην Κατοχή. Τροφοδότης των Ομάδων Καταδιωκόμενων Αγωνιστών του Ταϋγέτου την περίοδο 1945-46. Από το καλοκαίρι του 1947 εξορία στα ξερονήσια του Αιγαίου, με κατάληξη στη Μακρόνησο στα σύρματα το 1949 και 1950. Στα σχολεία της εξορίας έμαθε τα πρώτα γράμματα στη ζωή του. Το 1950, τα βασανιστήρια, η θυσία δύο παιδιών του στον αγώνα, το μέγεθος της καταστροφής, δε λύγισαν το φρόνημα, υπέσκαψαν όμως την υγεία του. Πέθανε το 1950.

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
-- Του θείου μας Πότη Στασινάκη γεννημένου στην Τρύπη το 1925. ΑνταρτοΕΠΟΝίτης στην Κατοχή. Από αρχές του 1947 με τον αδελφό του Γιώργη στο ΔΣΕ. Οπλοπολυβολητής. Το καλοκαίρι του 1947 η διμοιρία του μαζί με άλλα τμήματα από τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα προωθήθηκε στην Κεντρική και Βόρεια Πελοπόννησο. Επεσε ηρωικά σε μάχη στο Μαίναλο το Σεπτέμβρη του 1947.

-- Του θείου μας Γιώργη Στασινάκη. Γεννήθηκε το 1917. ΕΑΜίτης στην Κατοχή. Τέλη του 1946 παράτησε ένοπλος την Εθνοφρουρά όπου είχε επιστρατευτεί και με τον αδελφό του Πότη ανέβηκαν στο βουνό. Σύνδεσμος στο Αρχηγείο Ταϋγέτου του ΔΣΕ. Σκοτώθηκε τέλη Ιούνη του 1949 στον Ταΰγετο όταν το τμήμα του κυκλώθηκε από τον κυβερνητικό στρατό, μαζί με τον Αντώνη Μαστρογιαννόπουλο και τον Νίκο Γελή από την Τρύπη.

-- Του θείου μας Αντώνη Μαστρογιαννόπουλου, που γεννήθηκε το 1925 στις Πηγές Αλαγονίας Μεσσηνίας. ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή. Το 1944 στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή. Μετά τη Βάρκιζα κυνηγημένος από τις φασιστικές Χιτοσυμμορίες αναγκάστηκε να παραμείνει στον Ταΰγετο στις ομάδες ένοπλων καταδιωκόμενων αγωνιστών. Με την ίδρυσή του στο ΔΣΕ. Το 1948 μετατέθηκε στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή. Σκοτώθηκε τέλη Ιούνη του 1949.

Προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Παιδείας Λακωνίας του ΚΚΕ, 100 ευρώ για τις ανάγκες του κόμματος.

Δημήτρης και Ηλίας Μαστρογιαννόπουλος.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΑΚΟΥ, από τον Ασπρόπυργο, που έφυγε από τη ζωή στις 29.6.2009, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στο «Ρ» 200 ευρώ ενίσχυση.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης.

Η σύζυγός του Τούλα Βαπορίδου.

ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του γιου μου ΑΛΕΚΟΥ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, που πέθανε πρόσφατα, και στη μνήμη της αδελφής μου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΚΟΥΛΑΣ, που εκτελέστηκε στο Γεντί Κουλέ, το 1947, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Σόνια Χρυσοπούλου

***

Στη μνήμη της αγωνίστριας της ΕΑ και του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Μαρουσιού, προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ.

* Επίσης, στη μνήμη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, αντί στεφανιού, προσφέρουν στο ΚΚΕ 40 ευρώ, οι οικογένειες, χρηστίδη και Πυρομάλλη, μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού.

***

φωτό

Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, έφυγε στις 18 Φεβρουαρίου 2011. Ηταν πιστός στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Πάντα μπροστά στους αγώνες που γινότανε μέσα από τις γραμμές του Κόμματος και την Εθνική Αντίστασης και για το δυνάμωμα του Κόμματος στους Φούρνους της Ικαρίας.

Στην μνήμη του, η κόρη του Μαρία Χρισικοπούλου προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καματερού.


ΖΩΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
ΖΩΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

ΖΩΤΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΖΩΤΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

ΦΡΟΣΩ - ΜΑΝΙΤΣΑ ΚΟΤΤΟΡΟΥ
ΦΡΟΣΩ - ΜΑΝΙΤΣΑ ΚΟΤΤΟΡΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ

Κούλα Ελευθεριάδου
Κούλα Ελευθεριάδου

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Παγώνα Καλογηράτου
Παγώνα Καλογηράτου

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΘΑΝΟΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΘΑΝΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΕΤΙΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΕΤΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ