Σάββατο 25 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΠΑΣΕΒΕ
Το «Μεσοπρόθεσμο» δεν πρέπει να περάσει

Καλεί σε κλείσιμο καταστημάτων και στα συλλαλητήρια με το ΠΑΜΕ στις 28 και 29 του Ιούνη

Αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στην 48ωρη απεργία, 28 και 29 του Ιούνη, την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη, με κλείσιμο μαγαζιών και βιοτεχνιών, απευθύνει η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ). Καλεί επίσης στα συλλαλητήρια: Την Τρίτη 28 του Ιούνη στις 10 το πρωί στην Ομόνοια. Την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.

Στην ανακοίνωσή της, η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει: «Το "Μεσοπρόθεσμο" δεν πρέπει να περάσει.Η εφαρμογή των νέων βάρβαρων μέτρων θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές στο κλείσιμο και στην εξαθλίωση».

Και συνεχίζει: «Τέρμα το θέατρο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και συνοδοιπόρων. "Είτε μαζί - είτε χώρια" στο μύλο των μονοπωλίων χύνουνε νερό. Γυρίστε την πλάτη στα κάλπικα "μείγματα πολιτικής". Ο σφαγιασμός μας δεν γίνεται για τη σωτηρία μας. Γίνεται για να σωθούν οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοκατασκευαστές. Η "σωτηρία μας" βρίσκεται στην κατάργησή τους. Η "σωτηρία μας" βρίσκεται στο δρόμο ανάπτυξης που προτείνουν η ΠΑΣΕΒΕ, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Γυρίζουμε την πλάτη, απομονώνουμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ».

Τέλος, καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για το «Μεσοπρόθεσμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ