Τρίτη 28 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Συνταγή για το θάνατο της αγοράς»

«Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα», επισήμανε με χτεσινή δήλωσή του για το «Μεσοπρόθεσμο» ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), Γ. Κασιμάτης, σχολιάζοντας ακόμη ότι «η αδικία, η αναξιοπιστία και η αναλγησία των κυβερνητικών επιλογών αποτελούν τη συνταγή για το θάνατο της αγοράς».

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ ανέφερε ότι «η επιχειρηματική κοινότητα δεν έχει να περιμένει πια τίποτε από τον κυβερνητικό δημοσιονομικό σχεδιασμό», ενώ «ο εκτελεστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος αποτελεί το μέσο εκτέλεσης και χαριστικής βολής της αγοράς».

Πρόσθεσε ότι «όχι απλώς δεν υπάρχει πρόγραμμα και σχέδιο εξόδου από την κρίση, αλλά τίποτα δεν εμποδίζει τους εμπνευστές αυτής της πολιτικής να αναιρούν επιλογές και δεσμεύσεις, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις».

Κατέληξε ως εξής: «Οι μόνες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας είναι οργή, αγανάκτηση και απόγνωση, ένα μείγμα εκρηκτικό. Και η έκρηξη δεν θα αργήσει...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ