Τρίτη 28 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΟΥΠΑΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΟΥΠΑΤΗΣ
φωτο

Στη μνήμη της ΞΕΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΗ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον «Κοπαδιάρη» των γυναικείων φυλακών Αβέρωφ, για το Κόμμα και τις αρχές του, που τίμησε ανιδιοτελώς μέχρι το θάνατό της, τα ανίψια της Νίκος και Τζένη, συνεχίζοντας το δρόμο της προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική εξόρμηση, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

***

Στη μνήμη της μητέρας τους ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ που πέθανε στις 26 Ιουνίου 2006, τα παιδιά της Βούλα και Γιώργος Λυμπερόπουλος προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

***

Στη μνήμη του ΜΠΑΡΜΕΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ από το Παγκράτι, πιστού οπαδού του ΚΚΕ που «έφυγε» στις 21/06/2011, η συντρόφισσα Ντέπυ Μιχαηλίδη προσφέρει 50 ευρώ στην ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου.

***

φωτο (2)

Στις 28 Ιούνη συμπληρώνονται 14 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΚΟΣ από τον Ασπρόπυργο. Η σύζυγός του και η κόρη του προσφέρουν 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ του «902».

Για την ονομαστική γιορτή του ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥ, γιου του ΒΑΣΙΛΗ, που έφυγε πριν 2 χρόνια, η μητέρα του Αικατερίνη και η αδελφή του Νίκη προσφέρουν 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ του «902».

***

φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗ, πιστής οπαδού του τιμημένου ΚΚΕ από τα νεανικά της χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής της, προσφέρουμε 300 ευρώ στην ΚΟΒ Μπουρναζίου του ΚΚΕ.

Ο σύντροφός της Γιώργος Βλαστάρης

Η κόρη της Κατερίνα Βλαστάρη

***

φωτο

Προσφέρω 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κηφισιάς στο ΚΚΕ για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, στη μνήμη του συντρόφου και συζύγου μου ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΟΥΠΑΤΗ. Επίσης στη μνήμη του μονάκριβου γιου μου ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΪΛΗ και του αγαπημένου ανιψιού ΓΙΑΝΝΗ.

Βασίλης Τσίγκος
Βασίλης Τσίγκος
Zωή Ρούσσου


Παύλος Τσίγκος
Παύλος Τσίγκος

 ΞΕΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΞΕΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αναστασία Βλαστάρη
Αναστασία Βλαστάρη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ