Παρασκευή 1 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αναστολή διαπραγματεύσεων

Την αναστολή κάθε διαπραγμάτευσης σχετικά με τηλεοπτικά δικαιώματα αγώνων ποδοσφαίρου, με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο, αποφάσισε μεταξύ άλλων σε συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.

Παράλληλα, στην ίδια συνεδρίαση ενέκρινε την εσωτερική παραγωγή 24 επεισοδίων της εκπομπής «Μονά ζυγά δικά σας», διάρκειας 110 λεπτών της ώρας το καθένα. Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 1.474,12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Συγχρόνως, αποφάσισε την επαναπροκήρυξη των οκτώ (8) θέσεων του κωδικού θέσης 105 - «ΔΕ Ψηφιοποιητές αρχειακού υλικού» και την τροποποίηση των απαιτούμενων προσόντων.

Στο μεταξύ από σήμερα στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί του Σαββάτου στις 11.00 το πρωί, θα μεταβληθεί το πρόγραμμα των δύο καναλιών της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, της ΕΤ-1 και της ΝΕΤ. Η μεταβολή των προγραμμάτων οφείλεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, σε «προγραμματισμένη αναβάθμιση και συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ». Ετσι, όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ θα μεταδοθούν με ενιαίο πρόγραμμα, από τη συχνότητα της ΕΤ-1 σε εθνικό δίκτυο, με το λογότυπο ΕΡΤ. Το πρόγραμμα της ΝΕΤ θα αποκατασταθεί μέχρι αύριο Σάββατο στις 07.00 π.μ., ενώ σταδιακά θα αποκατασταθούν και το δορυφορικό πρόγραμμα «ERT World», καθώς και τα προγράμματα «ΣΙΝΕΣΠΟΡ+» και «ΠΡΙΣΜΑ+».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ