Κυριακή 17 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη μάχη, με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι

Από σήμερα, και κάθε Κυριακή, ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» κυκλοφορεί με ανανεωμένο το Ενθετο «7 Μέρες μαζί». Την πλούσια πολύμορφη ύλη για την καλλιτεχνική δημιουργία, τον αθλητισμό, την επιστήμη, συνοδεύει στο ένθετο μόνιμη στήλη για τη «Γυναίκα», με στόχο την ανάδειξη της φυλετικής ανισοτιμίας ως κοινωνικού φαινομένου και τη διέξοδο για τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, τις νέες γυναίκες. Επίσης, τα ιστορικά θέματα, παρουσιάζονται σε αυτοτελή ειδική ένθετη έκδοση, ώστε να μπορούν οι αναγνώστες μας να τα κρατούν ως ξεχωριστή μπροσούρα.

Η τιμή του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» απ' αυτήν την Κυριακή θα είναι 2.50 ευρώ. Συνεχίζουμε μαχητικά στο μετερίζι της ενημέρωσης, της διαφώτισης, της προπαγάνδας, από τη σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης, του λαού, κόντρα στην αστική προπαγάνδα χειραγώγησης, υποταγής στο σημερινό σύστημα της εκμετάλλευσης.

Μαζικά, αποφασιστικά, οι κομμουνίστριες και οι κομμουνιστές, οι ΚΝίτισσες και οι ΚΝίτες, οι οπαδοί και οι φίλοι μας, οι σημερινοί αναγνώστες του «Ριζοσπάστη», κατανοώντας ότι είναι το καθημερινό τους όπλο στην ταξική πάλη, πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τη μελέτη και διάδοσή του, συμβάλλοντας στην άνοδο της κυκλοφορίας του, στους τόπους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, στις σχολές και τα Πανεπιστήμια, στα χωριά, παντού.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ