Τρίτη 19 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με κεντρικό σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό».

Το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 23 Ιούλη

Στο Λιτόχωρο Πιερίας, με θέμα «Ο δικός σου δρόμος, για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό». Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, με θέμα τον τουρισμό, τις διακοπές και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Για τα νέα ζευγάρια

Εκδηλώσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα ζευγάρια διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα λειτουργούν παιδότοποι με δραστηριότητες όπως θεατρικό από παιδιά δημοτικού με θέμα τη μετανάστευση, ζωγραφική, κολάζ, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, κατασκευή κονκάρδων, καθώς επίσης και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» με παιδικά βιβλία. Οι εκδηλώσεις θα γίνονται 6-9 το απόγευμα.

Εκδηλώσεις θα γίνουν:

  • Αύριο Τετάρτη στα Ρουμάνικα της Νεάπολης.
  • Την Πέμπτη 21 Ιούλη στις εργατικές κατοικίες στο Φοίνικα.
Για το δικαίωμα στις διακοπές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση των Οργανώσεων Θεσσαλίας της ΚΝΕ για το λαϊκό δικαίωμα, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και κορυφώθηκε το Σάββατο.

Ολες αυτές τις μέρες, με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, σταθμούς λεωφορείων και τρένων, στέκια νεολαίας, συνοικίες και εξόδους πόλεων, χωριά, παραλίες κ.ά. , κλιμάκια της ΚΝΕ, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλούς νέους και νέες και να συζητήσουν μαζί τους για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Και τόνιζαν ότι για να γίνουν οι διακοπές κοινωνικό αγαθό για όλους, οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία και να μετατρέψουν σε λαϊκή ιδιοκτησία τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής και στον τουρισμό τις μεγάλες ξενοδοχειακές - τουριστικές εγκαταστάσεις, τις συγκοινωνίες, τους δρόμους, τη γη, τα δάση, τις παραλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ