Τετάρτη 20 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
Φωτο

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ προσφέρουμε 230 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Οι σ/φοι της ΚΟΒ Δυτικών της Αχτίδας Εκπαιδευτικών Αττικής

***

φωτό

Η Βούλα και ο Πέτρος, στη μνήμη των γονιών τους, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΘΑΝΟΥ, και της μητέρας τους ΚΙΠΑΡΙΣΟΣ, και στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δήμου Πειραιά και Οδηγών Φορτηγών, 100 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΝΑΤΟΥ, αντιστασιακού στη Μέση Ανατολή στην Κατοχή, μέλους του ΚΚΕ, που πέθανε πρόσφατα στη Βουδαπέστη, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Υμηττού, 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τάκης και Ευγενία Ψημμένου

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και φίλου ΗΛΙΑ ΜΠΑΝΑΚΟΥ, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Βούλα - Μπέτη

***

φωτό

Στις 6 Ιουλίου έκλεισε ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΗΛΙΑΣ ΣΤΙΓΚΑΣ. Σ' όλη του τη ζωή πορεύτηκε δίπλα στο Κόμμα μας κι έμεινε πιστός σ' αυτό μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Στη μνήμη του προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου, η γυναίκα του Νίκη και τα παιδιά του Δημήτρης, Γιάννης και Θανάσης.

ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
***

φωτό

Πέρασαν 8 μήνες από το Δεκέμβρη 2010 που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μου σύζυγος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ. Σε όλη του τη ζωή έμεινε πιστός στα ιδανικά και τους αγώνες του ΚΚΕ. Μέχρι τα 94 του χρόνια ήταν πιστός σύντροφος του «Ρ». Ηταν αξιωματικός του ΕΛΑΣ και μαζί με τον αξιωματικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΗ εξόντωσαν σε ενέδρα 200 Γερμανούς στη μάχη της χώρας Μεσσηνίας, όπου και τραυματίστηκε βαριά στην ωμοπλάτη.

Η σύζυγός του Αγγελική προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης.

***

φωτό

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μου αδελφός ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Ηταν από ένα καμένο χωριό, τους Σοστιανούς Σπάρτης, χτυπημένο από Γερμανούς και παρακρατικούς, με καμιά σαρανταριά δολοφονημένους των οποίων τα ονόματα είναι γραμμένα στο μνημείο που στήθηκε στην είσοδο του χωριού.

Στη μνήμη τους, ο αδερφός του Παναγιώτης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης.

***

φωτο

Το γεγονός ότι η τρομοκρατία της χούντας δεν πέρασε στη Δ. Γερμανία και το Δυτ. Βερολίνο οφείλεται και στη δική τους δράση. Οργάνωσαν και καθοδήγησαν τον αγώνα των μεταναστών μέσα από τις κοινότητες, τις αντιδικτατορικές επιτροπές, τις οργανώσεις της Λ.Φ., ΕΔΑ και του ΚΚΕ μαζί με δεκάδες άλλους αντιφασίστες μέχρι το γκρέμισμα της δικτατορίας.

Γεώργιος Μανώλης
Γεώργιος Μανώλης
Στη μνήμη των παρακάτω συντρόφων οι Σταυρούλα Κωστίδου και Γιώργος Γεωργίου, από την Κομοτηνή, προσφέρουν, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, 50 ευρώ στη ΝΕ Ροδόπης του Κόμματος:

Αμβούργο: ΑΛΕΚΟΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ, ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΣ (Φωτ.), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΑΡΑΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ.

Ανόβερο: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ.

Βερολίνο: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΗΛΙΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Ντίσελντορφ:ΜΑΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Κολωνία:ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ.

Φραγκφούρτη: ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Στουτγκάρδη: ΦΕΛΟΥΚΙΔΗΣ ΠΩΡΓΟΣ, ΦΕΛΟΥΚΙΔΟΥ ΝΙΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Ζίλντελφιγκεν: ΙΝΤΖΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΛΑΚΗΣ.

Σιόντορφ:ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.


Θανάσης Αθανασόπουλος
Θανάσης Αθανασόπουλος

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΝΑΤΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΝΑΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΤΙΓΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ