Παρασκευή 22 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Στον αέρα» η «Πρωινή Ενημέρωση» της ΕΡΤ

Τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν η σημερινή «Πρωινή ενημέρωση» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη και μεταδίδεται καθημερινά από τη ΝΕΤ. Θεωρητικά πρόκειται να συνεχίσει να προβάλλεται ξανά από Σεπτέμβρη, αλλά τις τελευταίες ημέρες γράφεται σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο - και η διοίκηση της ΕΡΤ σιωπά - ότι η εκπομπή κόβεται οριστικά, γιατί «δεν προβάλλει το έργο της κυβέρνησης»!

Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει γίνει στόχος αρκετών υπουργών. Προεξάρχων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - στη διάρκεια του τελευταίου Υπουργικού Συμβουλίου τη χαρακτήρισε ως ...«άντρο κομμουνιστών». Η εκπομπή είχε απασχολήσει ξανά το Υπουργικό Συμβούλιο τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν ο Κ. Αρβανίτης «τόλμησε» να αναφερθεί στις φτωχογειτονιές που μοιράζεται συσσίτιο.

Ετσι θέλει την κρατική τηλεόραση η κυβέρνηση. Να παρέχει «ενημέρωση» που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η προβολή της κυβερνητικής πολιτικής, η αναπαραγωγή της αστικής αντίληψης της πραγματικότητας και η δημιουργία ψυχολογίας και συνείδησης χειραγώγησης των εργαζομένων, της νεολαίας, των λαϊκών στρωμάτων στην αστική πολιτική. Και σε αυτό δεν ανέχεται καμία «παραφωνία». Θέλει πλήρη υποταγή των εργαζόμενων και του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ