Σάββατο 23 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ταραγμένοι ήρωες

Σκηνή από την ταινία του Μάρεκ Κανιέφσκα
Σκηνή από την ταινία του Μάρεκ Κανιέφσκα
Ενδιαφέρουσες είναι οι ταινίες που θα προβληθούν απόψε το βράδυ. O μεγάλος ηθοποιός Πολ Νιούμαν πρωταγωνιστεί στην αστυνομική περιπέτεια του Μάρεκ Κανιέφσκα «Το τελευταίο ριφιφί» που θα προβληθεί απόψε στις 9 το βράδυ από την ΕΤ1. Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: Ενας ηλικιωμένος πρώην ληστής τραπεζών προσποιείται ότι έπαθε εγκεφαλικό για να βγει από τη φυλακή. Στο ίδρυμα όπου στέλνεται, μια νεαρή νοσοκόμα αντιλαμβάνεται την απάτη και, για να μην τον προδώσει, τον αναγκάζει να δεχτεί να κάνουν μια ληστεία μαζί. Στο κόλπο θα πάρει μέρος, έστω και απρόθυμα, ο σύζυγος της νοσοκόμας που φοβάται ότι θα τη χάσει...

Εξαιρετικά ερμηνεύει η ηθοποιός Λίντα Φιορεντίνο το ρόλο της νοσοκόμας που ψάχνει να βρει τρόπο, έστω και με αθέμιτα μέσα, προκειμένου να ξεφύγει από την άχαρη μικροαστική ζωή της. Μαζί με τον καταπληκτικό, παρά τα 75 του χρόνια, Πολ Νιούμαν φτιάχνουν ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο. Παίζουν: Πολ Νιούμαν, Λίντα Φιορεντίνο, Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ, Σούζαν Μπερνς.

Η ταινία «Ταραγμένοι ήρωες», σε σκηνοθεσία Ντάιαν Κίτον θα προβληθεί στις 11 το βράδυ από την ΕΤ3. Στη Νέα Υόρκη του 1960, ο 12χρονος Στίβεν ζει σ' ένα περίεργο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα του είναι άρρωστη, ενώ ο πατέρας του, ένας ιδιόρρυθμος εφευρέτης με μια περίεργη λογική, δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των γονικών τους υποχρεώσεων. Ο μικρός αισθάνεται μόνος και παραμελημένος. Ολα αυτά τον ωθούν να στραφεί στους δύο εκκεντρικούς θείους του, αναζητώντας στην παρουσία τους την κατανόηση που λείπει από το σπίτι του. Πρωταγωνιστούν: Αντι Μακ Ντάουελ, Τζον Τορτούρο, Μάικλ Ρίτσαρντς, Μάουρι Τσέικιν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ