Σάββατο 23 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κιθάρα με ζωντανές αποχρώσεις...

Στον πανέμορφο Λαύκο του Νοτίου Πηλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυκιωτών «Η δράση» με την καλλιτεχνική επιμέλεια της διακεκριμένης κιθαρίστριας Εύας Φάμπα, διοργανώνει μια κιθαριστική βραδιά, τιμώντας τη μνήμη του γεννημένου εκεί, σπουδαίου κιθαρίστα - συνθέτη Δημήτρη Φάμπα. «Κιθάρα με ζωντανές αποχρώσεις» τιτλοφορείται η συναυλία, που εκτός από κλασικά μουσικά κομμάτια περιλαμβάνει λάτιν, φλαμένκο και τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λαύκου στις 30 Ιουλίου (8.30μμ.). Είσοδος ελεύθερη.

Η Εύα Φάμπα και μια παρέα ταλαντούχων μουσικών, με αξιοζήλευτη καριέρα ο καθένας και συνεχή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας, ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μαγέψουν το κοινό, μεταφέροντάς το σε άλλους τόπους φανταστικούς, όμορφους και «μεσογειακούς». Ενταση και πάθος, μουσική και ποίηση, στο φως του φεγγαριού.

Συμμετέχουν οι: Εύα Φάμπα (κιθάρα), Μαριελένα Απέσσου (τραγούδι), Τέλης Γιαννακούρος (κιθάρα), Κοραλία Θωμά-Καλαμακίδη (χορός), Ηλέκτρα Καπετανάκη (ηθοποιός) και οι «Mare Libre» με τους Τέτη Κασιώνη (φωνή), Σπύρο Σύρμο (κιθάρα) και Λουμινίτα Μακαβέυ (βιολί). Η συναυλία διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» και παραδοσιακών ξενώνων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ