Τετάρτη 27 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Μετάλλιο από... σήμερα

Την παρουσία της στον τρίτο μεγάλο τελικό της ιστορίας της θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών. Μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004 και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ το 2010, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει τώρα να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος όπως αυτό που διεξάγεται στη Σαγκάη.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιταλίας στο σημερινό ημιτελικό της διοργάνωσης (11.50 π.μ., ΕΤ1). Τα κορίτσια της Εθνικής, με τον αέρα και την καλή ψυχολογία που έχει διαμορφώσει η μέχρι τώρα πορεία και ιδιαίτερα ο αποκλεισμός της χρυσής ολυμπιονίκη Ολλανδίας στα προημιτελικά, δηλώνουν έτοιμες για μια ακόμη σημαντική νίκη, που εάν έλθει θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση μεταλλίου (ό,τι και να γίνει στον τελικό). Στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστεί η Κίνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Στέφανος Δημητριάδης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό των 200μ. πεταλούδα, του 14ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Σανγκάη. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αγωνιζόμενος στο δεύτερο ημιτελικό τερμάτισε στην 8η θέση με 1:57.77 καταλαμβάνοντας τη 14η θέση στο σύνολο. Ο Στέφανος Δημητριάδης πήρε την 7η θέση στην πρώτη προκριματική σειρά με 1:58.16, πηγαίνοντας πολύ πιο άσχημα από τα πρωινά προκριματικά., όταν και είχε σημειώσει 1:56.82 και κατατάχθηκε στη 15η θέση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ