Πέμπτη 28 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
φωτό

«...Μπράτσα μύρια εσένα φρουρούν λογισμοί σε σένα πετούν...»

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΡΧΗΓΕ

Και ο δικός μας λογισμός κοντά στον επαναστάτη Αρχηγό του ΚΚΕ, το μάστορα της Μαρξιστικής - Λενινιστικής σκέψης και της εφαρμογής της στην Ελλάδα που εδώ και πάνω από μισό αιώνα ξένοι και ντόπιοι προδότες βάλθηκαν να αμαυρώσουν το έργο και την προσωπικότητά του πλάι στον ταξικό εχθρό. Μάταια όμως γιατί τούτα είναι συνώνυμα του δίκιου και της Ιστορίας του λαού μας.

Στην αθάνατη μνήμη του σ. ΓΓ του ΚΚΕ (1935 - 1956) και αρχιστράτηγου του ΔΣΕ (1947 - 1949) ΝΙΚΟΛΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 350 ευρώ.

Οικογένειες: Σταύρου και Δημήτρη Λεβέντη

***

φωτό

Το Σωματείο Πρακτικών Μηχανικών Βόρειας Ελλάδας, σε έκτακτο ΔΣ αποφάσισε, αντί για στεφάνι, να προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, για τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του Σωματείου.

***

φωτό

Ο Θανάσης Μητρούδας προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ και του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ που «έφυγαν» πρόωρα από κοντά μας.

***

φωτο

Στις 12.1.2009 «έφυγε» από τη ζωή ο ΧΡΗΣΤΟΣ (Τάκης) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στα ιδανικά του ΚΚΕ. Καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη».

ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ
Στη μνήμη του, προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ: Η οικογένειά του, 50 ευρώ, και ο ξάδερφός του Σάββας Βαρυτιμιάδης, 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

Τιμώντας τη μνήμη των ηρωικών μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους παλεύοντας για τη λευτεριά, τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας, για τη δικαίωση της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Κατίνα Μανιτάρα, μαχήτρια του ΔΣΕ.

***

φωτό

Πέρασε ενάμιση χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ και η απουσία του γίνεται όλο και πιο έντονη.

Στη μνήμη του προσφέρω, όπως έκανε και ο ίδιος πάντα, μέσω της ΚΟ Βύρωνα, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, 100 ευρώ στο ΠΑΜΕ και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η συντρόφισσά του

Ντέπυ Τσακίρογλου

***

φωτό

Στη μνήμη του παλαίμαχου δημοσιογράφου, ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ, η σύζυγός του Δέσποινα και η κόρη του Ερη, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω Αχτίδας Δικηγόρων της ΚΟΑ.

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πιστό μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ και στο ΠΑΜΕ άλλα 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Βύρωνα.

Νίτσα Μαρκάτου

* Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, προσφέρω, μέσω ΚΟ Βύρωνα, 20 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο ΠΑΜΕ για οικονομική ενίσχυση.

Παυλίνα Κούτση

***

φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, και του ξαδέρφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, άξιου τέκνου του ΚΚΕ, επί 12 χρόνια Γραμματέα της ΝΕ Δωδεκανήσου, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Μπραχαμίου.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Τάσος Γιαννέζος


ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

Motion Team

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Χρήστος (Τάκης) Βαρυτιμιάδης
Χρήστος (Τάκης) Βαρυτιμιάδης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ