Τρίτη 2 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αξέχαστες ταινίες στο σημερινό πρόγραμμα

Την ...τρελή ταινία του αείμνηστου Θανάση Βέγγου, «Βοήθεια, ο Βέγγος φανερός Πράκτωρ 000» (φωτ.) θα μεταδώσει σήμερα στις 23.00 η ΕΤ-3.

Ο Αθανάσιος Μπόμπας ή αλλιώς μαθητευόμενος πράκτωρ Θου Βου, προκειμένου να πάρει τον «αριθμό» που θα τον συνοδεύει στο ...συνθηματικό του όνομα, μπαίνει στην περίφημη σχολή μυστικών πρακτόρων «Τζέιμς Μποντ». Οι αποστολές γίνονται όλο και πιο απλές. Μέχρι που στήνονται. Παρ' όλα αυτά, ο ΘΒ καταφέρνει να εξοργίσει τόσο τους καθηγητές του όσο και τον ιδιοκτήτη της Σχολής με τα καμώματά του, αλλά και τις αποτυχίες του. Ο Θανάσης Βέγγος, σε μία εξωφρενική κωμωδία, με πλήθος ευφυών ευρημάτων και όπως ήταν λογικό άλλωστε γρήγορους ρυθμούς.

Στην ταινία ο ηθοποιός και ...σκηνοθέτης Θ. Βέγγος πλαισιώνεται από πολλούς γνωστούς ηθοποιούς όπως Ζαννίνο, Ρία Δελούτση, Νίκο Φέρμα, Τάκη Μηλιάδη, Δημήτρη Νικολαΐδη, Λαυρέντη Διανέλλο, Τάκη Χριστοφορίδη.

Νωρίτερα, στις 16.00 από την ΝΕΤ προβάλλεται η ταινία «Ηταν όλοι τους κορόιδα» με τον Βασίλη Αυλωνίτη και την Γεωργία Βασιλειάδου. Σ' ένα μακρινό χωριό ζουν ο Γιάγκος με την αδελφή του Παγώνα και τις επτά ανιψιές τους. Ο Γιάγκος, όμως, θέλει να παντρέψει πρώτα την Παγώνα. Παίζουν επίσης οι Νίκος Ρίζος, Κία Μπόζου, Γιάννης Φέρμης, Θανάσης Μυλωνάς, Τάσος Γιαννόπουλος και Τάκης Χριστοφορίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ