Σάββατο 6 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πάρε κόσμε...

Τέσσερις ελληνικές ταινίες, με περίσσιο χιούμορ και εκπληκτικές ερμηνείες, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης, για όσους βρεθούν στο σπίτι.

Στις 10.00 (ΑΝΤ1) ο Δημήτρης Καράλης (Λάμπρος Κωνσταντάρας) και η Χριστίνα Καράλη (Μάρω Κοντού) μας δείχνουν τι συμβαίνει με «Της ζήλειας τα καμώματα». Ο Λ. Κωνσταντάρας βρίσκεται «υπόλογος» για απιστία από τη γυναίκα του, που τον έχει «τρελάνει» αναφερόμενη συνεχώς στον πρώτο της έρωτα, τον Στέφανο (αξέχαστη ατάκα της ταινίας «ο Στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία προβλήθηκε ξανά από το ίδιο κανάλι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής!

Ο Θανάσης Βέγγος σκηνοθετεί την ταινία «Ποιος Θανάσης» (17.05 ΕΤ-3), στην οποία και πρωταγωνιστεί. Ως καταστηματάρχης ο Θανάσης Βέγγος βοηθά τους φίλους του, εντός και εκτός εισαγωγικών, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που έχει. Η Στέλλα (Αννα Φόνσου) έρχεται και αλλάζει τα πάντα στο κατάστημα και στη ζωή του.

Από τον καταστηματάρχη, στον ψιλικατζή Νίκο Ρίζο, που τον κοροϊδεύουν για το ύψος του, στην ταινία «Ο γίγας της Κυψέλης» (18.00 ΑΝΤ1). Προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της πανύψηλης γειτόνισσάς του (Ρία Δελούτση) θα κάνει ό,τι τρέλα τού κατέβει, αλλά θα καταλήξει στην αγκαλιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Χωρισμένος με τη σύζυγό του, που ακόμα αγαπά και πάντα πρόθυμος να προσφέρει, είναι ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία «Πάρε κόσμε» (19.15 ΝΕΤ). Ο Αγαθοκλής, με τις πολλές δουλειές, παραμελεί τις ανάγκες του, χαρίζοντας ακόμα και το παντελόνι του στους φτωχούς, μέχρι που η πρώην πεθερά του του ζητά να αλλάξει χαρακτήρα αν θέλει να ξαναγυρίσει στη γυναίκα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ