Σάββατο 6 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Νέα πρόσωπα

Τρεις παίχτες και ένας προπονητής είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Σαράγεβο (10/8). Χρέη βοηθού του Σάντος - αντί του παραιτηθέντα Ζήση Βρύζα - θα εκτελέσει ο (προπονητής στη Νέων) Λεων. Βόκολος. Αναπάντητο παραμένει (προς το παρόν) το ερώτημα αν πρόκειται για προσωρινή ή μόνιμη επιλογή.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές - τους οποίους ο Πορτογάλος εκλέκτορας επιβράβευσε, για την καλή τους απόδοση - που κλήθηκαν για πρώτη φορά, είναι οι Γ. Ζαραδούκας (Ολυμπιακός Βόλου), Ανδ. Τάτος (Ατρόμητος), Θ. Πέτσος (Κάιζερσλάουτερν). Την αποστολή στελεχώνουν ακόμα οι Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβ. Παπαδόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καφές, Φωτάκης, Πλιάτσικας, Μάκος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

Στις δηλώσεις του ο Σάντος - μεταξύ άλλων - επισήμανε πως όσοι, για διαφορετικούς λόγους, δεν κλήθηκαν (π.χ. Μόρας, Δέλλας, Βύντρα) εξακολουθούν να υπολογίζονται. Βασικός στόχος του φιλικού, οι δοκιμές προσώπων και σχημάτων, αλλά και να διαπιστωθεί η ανταπόκριση των νέων προσώπων στην Εθνική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ