Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Πρόβα τζενεράλε με Βοσνία

Πρόβα τζενεράλε ενόψει των καθοριστικών παιχνιδιών που έχει να δώσει στις αρχές του Σεπτέμβρη με Ισραήλ και Λετονία για τα προκριματικά του ΕURO 2012 θεωρείται το αποψινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με τη Βοσνία στο Σεράγεβο (22.00). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος τόνισε πως το φιλικό κόντρα στους Βόσνιους αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να δει πράγματα που θέλει, αλλά και για να βρεθεί όλη η ομάδα μαζί.

«Η Βοσνία είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και την επιλέξαμε επειδή έχει σχεδόν ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τρόπο παιχνιδιού με το Ισραήλ, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε το Σεπτέμβριο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Οσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι διεθνείς, επισήμανε:

«Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά στις δύο χθεσινές προπονήσεις δοκιμάσαμε κάποια πράγματα τα οποία περιμένω να εφαρμόσουμε στον αγώνα. Η απραξία από επίσημα ματς είναι λογικό να επηρεάσει τους παίκτες, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό και το γνωρίζαμε από πριν. Δε νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ