Κυριακή 14 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης (Πότης) Αβραμόπουλος
Παναγιώτης (Πότης) Αβραμόπουλος
φωτο

Για τον αγωνιστή σύντροφο ΛΥΣΑΝΔΡΟ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ, που απεβίωσε στις 8/8/2011, θυμηθήκαμε με πόσο πάθος μιλούσε για το Κόμμα που υπηρέτησε με αυταπάρνηση ως το τέλος της ζωής του. Αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε από 50 ευρώ.

Ευδοξία Διαμαντοπούλου

Μπάμπης Φίτσιος

  • Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ο Ηρακλής Κακαβάνης προσφέρει 50 ευρώ και η Νικολέττα Δ. προσφέρει 10 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη»

***

φωτο (2)

Ο πατέρας μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, την άνοιξη του 1949, στο χωριό Πούρλια (Πόροι) του Ολύμπου, έξω από το σχολείο όπου είχε τοποθετηθεί δάσκαλος από το ΔΣΕ, έπεσε μαχόμενος σε ενέδρα ΜΑΥδων και στρατιωτών.

Ο θείος μας ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, αντιστασιακός, αγωνιστής της ειρήνης και επί 15 χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος Ειρήνης Καλλιθέας, «έφυγε» πλήρης ημερών στις 2 Αυγούστου 2006.

Στη μνήμη τους, αλλά για την εκπλήρωση των στόχων για τους οποίους αγωνίστηκαν προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης, 150 ευρώ.

Βέρα, Νίκη και Γιάννης Μιχαηλίδης

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας θείου ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, που «έφυγε» τον Αύγουστο του 2006, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ που «έφυγε» στις 30 Ιουλίου, καθώς και στη συναγωνίστρια ΚΑΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ προσφέρω 200 ευρώ στον «Ριζοσπαστη».

Τόνια Χαρατσίδου

***

φωτο

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, καθώς και 20 ευρώ από τον ξάδερφό της, Ξενιτίδη Αλέξανδρο.

***

φωτο

Τον Αύγουστο του 2005 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και φίλος ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΟΜΟΣΧΟΣ, πιστό μέλος του ΚΚΕ, συνδικαλιστής στο χώρο των ΕΒΕ.

ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
Στην άσβεστη μνήμη του, η σύζυγός του και τα παιδιά του, Εφη - Χρήστος - Κατερίνα, προσφέρουν 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ Θεσ/νίκης.

Επίσης και οι φίλοι του Θανάσης Γκόγκογλου και Θόδωρος Γηρούσης προσφέρουν 30 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

φωτο

Κλείνουν, σε δύο μήνες, δύο χρόνια που λείπει από κοντά μας ο συναγωνιστής σύντροφος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, αντιστασιακός μέλος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κορυδαλλού. Ηταν πάντα δίπλα μας στο παράρτημα και στο Κόμμα μας και έμεινε πιστός ως το τέλος κήρυκας των αρχών μας προσπαθώντας να πείσει τους ανθρώπους πως η θέση τους ήταν με το ΚΚΕ.

Η άξια καθόλα γυναίκα του και συντρόφισσά του, Μαρία Ηλιάδη, στη μνήμη του, προσφέρει 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ «για να αντιμετωπίσει τη λυσσαλέα επίθεση από τους εχθρούς του λαού μας», μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή.

***

Στη μνήμη του σ. ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου της Λάρισας.

Ρίτσα Παπανικολάου

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και του αδερφού μου, ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, ΕΠΟΝίτη που σκοτώθηκε σε μάχη με τους Γερμανούς κατακτητές, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 200 ευρώ ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Μετεώρων Θεσ/νίκης.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
Η σύζυγός του, Παρθένα Νικοπολιτίδου

***

φωτο 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, ΝΩΝΤΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, και των αδελφών του, ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗ και ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, πιστών μελών του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου Πατησίων, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη των αγαπημένων μου προσώπων: Του αδερφού μου ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ (φωτο), οπαδού του ΚΚΕ που πέθανε στις 26.6.2008. Του εξαδέρφου μου ΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, που «έφυγε» το 2010. Του πεθερού μου ΝΙΚΟΥ ΣΑΒΟΥΛΙΔΗ, αντιστασιακού που πέθανε στα 1987. Των γονιών μου ΑΧΙΛΛΕΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, μαχητών του ΔΣΕ - ο πατέρας «έφυγε» στα 1980 και η μητέρα μου στα 1992. Καθώς και στη μνήμη της αδερφής μου ΟΛΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, μαχήτριας του ΔΣΕ που σκοτώθηκε στη μάχη των Γρεβενών. Ολοι τους κατάγονταν από το Καπνοχώρι Κοζάνης.

Στη μνήμη όλων, προσφέρω 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Συκεών Θεσ/νίκης.

Κίτσα Σαβουλίδου

***

φωτο 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κιλκίς.

Αγγέλα Πιλιτσοπούλου

***

φωτο

Στις 26 Σεπτέμβρη κλείνουν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΗΛΚΟΥ, το γένος Στεργίου, ΕΠΟΝίτισα, μαχήτρια του ΔΣΕ και μέλος του ΚΚΕ από το 1953, πολιτική πρόσφυγας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγγαρίας. Μετά από ανάρρωση στην Ουγγαρία, δούλεψε 18 χρόνια και διακρίθηκε στη δουλειά με το βραβείο Αστέρι του Καλού Εργάτη.

ΚΩΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΩΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Κολιάτσου του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Ηλκος Χρήστος

***

φωτο 2

Στη μνήμη των συντρόφων και φίλων μου ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΟΥ (Ρουσόγιαννου) και ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ, προσφέρω 120 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.

Βασίλης Μανθάς

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αδελφών μου ΦΩΚΙΩΝΑ ΚΟΝΤΑΛΕΞΗ, μαχητή του ΔΣΕ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΝΤΑΛΕΞΗ, αγωνιστή Μακρονησιώτη, που αγωνίστηκαν με πίστη στο Μαρξισμό - Λενινισμό και στους αταλάντευτους κομμουνιστές ηγέτες Ι. Στάλιν και Ν. Ζαχαριάδη, προσφέρω στο Κόμμα μας 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Γκόλφω Κονταλέξη

***

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 27 Ιουλίου 2011 σε ηλικία 85 ετών, τα αδέρφια του Δ. Κ. και Ε. Κ. προσφέρουν στο ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βουτσαρά Ιωαννίνων.

***

φωτο 2

Ο Αριστοτέλης Καστριτσέας προσφέρει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση για το ΚΚΕ στη μνήμη του αδερφού του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, αντάρτη του ΔΣΕ και τραυματία στην Μπαμπακού Λακωνίας και στη μνήμη του εξαδέλφου του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΕΑ, συνδικαλιστή, μέσω της ΚΟ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

***

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ (ο Δάσκαλος), αγωνιστή στην οργανωμένη πάλη και στη ζωή, που παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του Μαρξισμού - Λενινισμού έως το τέλος της ζωής του, πολιτικού πρόσφυγα στη Ρουμανία όπου διδάχτηκε και δίδαξε, εξόριστου στην Ικαρία, τόπο που αγάπησε σαν δεύτερο σπίτι του, ο φίλος του κόμματος Νίκος Κοτσορνίθης, προσφέρει αντί μνημοσύνου μέσω της ΚΟ Ικαρίας το συμβολικό ποσό των 200 ευρώ.

ΚΩΦΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΚΩΦΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
***

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ, που μοιραστήκαμε τόσα χρόνια στην ξενιτιά, πιστός συναγωνιστής και συνεπής στον αγώνα για την επιβίωση και τον συνδικαλισμό του Ελληνα μετανάστη στον Καναδά, ο φίλος του Θανάσης Κερασίας, προσφέρει 150 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ικαρίας του ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπητού και αξέχαστου γαμπρού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ, συνεπούς κομμουνιστή και αγωνιστή, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου - Μετ/σης Βύρωνα, 100 ευρώ.

Θεόδωρος Κοντοπρίας

***

φωτο

H Καλλιόπη Ευθυμίου προσφέρει στη μνήμη του συζύγου της, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ και των αδελφών της ΙΩΑΝΝΗ ΔΕΜΟΙΡΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ - ΔΕΜΟΙΡΟΥ που ήταν μέλη του ΚΚΕ στη Θήβα, το ποσό των 50 ευρώ - μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ - στην έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, για την επιτυχία των στόχων της πάλης του.

***

φωτο

Συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ. Στη μνήμη του τα παιδιά του Σπύρος και Βασίλης προσφέρουν στον «Ρ» 100 ευρώ.

***

«Εφυγε» πριν λίγες μέρες σε ηλικία 85 ετών η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΝΝΙΝΟΥ - ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, γραμματέας του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κεφαλονιάς και οπαδός του ΚΚΕ. Την αποχαιρέτησε εκ μέρους της ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ ο Τζανάτος Διονύσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά της, αλλά και στην προσφορά στους αγώνες του ΚΚΕ όλης της οικογένειάς της.

ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Επιθυμία της ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΚΚΕ. Ετσι στη μνήμη της προσφέρουν στη ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ:

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος 100 ευρώ

Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ 200 ευρώ

Η Κολαΐτη Κατερίνα 200 ευρώ

***

φωτο

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΡΤΗ, η οικογένεια Σταύρου Παπακυριάκου προσφέρει 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

***

φωτο (2)

Στις 28 Ιούλη «έφυγε» από τη ζωή και κηδεύτηκε στις 29 Ιούλη στο νεκροταφείο Καισαριανής η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΤΣΗ. Η ΕΙΡΗΝΗ ήταν συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα του αντιστασιακού ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΗ. Η ΚΟ Κολωνού προσφέρει στη μνήμη τους και για την προσφορά τους στον αγώνα του κινήματος 1.000 ευρώ.

  • Ο εξάδελφός τους Νίκος προσφέρει στη μνήμη τους 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτο (2)

Στη μνήμη των γονιών μου ΟΛΓΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΦΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των αγώνων για ειρήνη και δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς και του αγαπημένου μου αδερφού ΓΙΑΝΝΗ, που πρόωρα «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 150 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Νίνα Κωφίδου - Κεσίδου

***

φωτο

ΡΟΥΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΟΥΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στις 15-5-2011 «έφυγε» ο σύντροφός μου ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ από κοντά μου. Δεν θα τον ξεχάσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ηταν ο αγωνιστής, ο άνθρωπος, ο κομμουνιστής. Στη μνήμη του και στη μνήμη των δύο αδελφών μου ΚΟΥΛΑΣ και ΕΛΕΝΗΣ, προσφέρω, μαζί με το γιο μου Λεωνίδα, 200 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή», μέσω της ΚΟΒ Ριζούπολης Λαμπρινής.

Η σύντροφός του Ηλίτσα Κοκκινοπούλου

***

φωτο

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΝΤΙΑ από τα Ρίζια Εβρου, μέλους του ΚΚΕ, μαχητή και ανάπηρου του ΔΣΕ, καθώς επίσης και στη μνήμη της μητέρας μου ΦΑΝΗΣ, του πατέρα μου ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το Ελληνοχώρι Εβρου, της γιαγιάς μου ΖΛΑΤΟΥ, του αδελφού μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΟΥ και της γυναίκας του ΑΝΝΑΣ, οι οποίοι πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στη Βουλγαρία, της αδελφής μου ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΟΥ και του εξαδέλφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΛΑ, μαχητών του ΔΣΕ οι οποίοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια του Εμφυλίου, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς, Δήμητρα Μπαντιά

***

φωτο

Στις 15 Αυγούστου συμπληρώνονται 18 χρόνια από το θάνατο του μαχητή του ΔΣΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, πολιτικού πρόσφυγα στην Πολωνία, από τη Λάβδα Καστοριάς. Στη μνήμη του άνδρα της ΑΧΙΛΛΕΑ, η Ζωή Ριζοπούλου προσφέρει 50 ευρώ στη ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μικροκάστρου - Βοΐου.

ΕΠΑΜΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
ΕΠΑΜΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
***

φωτο

Στον αγαπημένο μου σύζυγο ΓΕΡΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, που «έφυγε» απ' τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2009, σε ηλικία 98 χρόνων. Πολέμησε σε όλη την Πελοπόννησο και στη Στυμφαλία. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν πιστός στο ΚΚΕ. Εκανε 20 χρόνια φυλακή. Για το αγαπημένο του Κόμμα, το ΚΚΕ, προσφέρω 80 ευρώ και για τον «Ριζοσπάστη» 20 ευρώ.

Η γυναίκα του Ανθή Γερούλη

***

φωτο 5

Στη μνήμη των αγωνιστών, μελών της οικογένειας Καλαμβόκη:

ΙΩΑΝΝΗ ΓΡ. ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ μέλους του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, μέλους του ΚΚΕ και του ΔΣΕ, που γεννήθηκε το 1909 στα Πάκια Λακωνίας και σκοτώθηκε την άνοιξη του 1949 στον Αγ. Βασίλειο, στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της 9ης Μεραρχίας.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡ. ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ, αδερφού του προηγούμενου, μέλους του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, μέλους του ΚΚΕ και του ΔΣΕ (από τα ιδρυτικά του μέλη, στην ομάδα Κουτρουλάκη που δεν παρέδωσε τα όπλα), που γεννήθηκε το 1912 και σκοτώθηκε την άνοιξη του 1949 στην Κορινθία.

ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ, γυναίκας του Δημήτρη Γρ. Καλαμβόκη, που γεννήθηκε το 1920 και καταδιωκόμενη από τους Χίτες του Μπρατίτσα, δολοφονήθηκε στα Κουπιά Λακωνίας το 1949.

ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ, πρωτοξάδερφου των προηγούμενων, μέλους του ΔΣΕ (ελεύθερος σκοπευτής), που γεννήθηκε το 1920 στα Πάκια Λακωνίας και σκοτώθηκε το καλοκαίρι του 1949 στην Πάρνηθα.

ΠΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ, αδερφού του προηγούμενου, μέλους του ΔΣΕ, που γεννήθηκε το 1927 και σκοτώθηκε στον Ταΰγετο το 1947.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΒΑΣ. ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ, ανιψιού των προηγούμενων, μέλους του ΔΣΕ, που γεννήθηκε το 1929 και σκοτώθηκε το 1948.

Τα παιδιά του ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΗΓ. ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ, Γρηγόρης, Κυριακή, Δημήτρης και Πέτρος, καθώς και τα εγγόνια του προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» και στην ΚΟΒ Παιδείας Λακωνίας οικονομική ενίσχυση.

***

φωτο 7

Στη μνήμη των μελών της Επιτροπής Ετεροδημοτών Αττικής από το Νομό Ηλείας του ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΠΑΝΑΓ. (ΠΟΤΗ) ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΥ ΖΟΥΠΙΝΑ, ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΤΕΦΑΝΗ, ΑΥΓΕΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ, ο Βασίλης Πολυζωγόπουλος προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιδ. Υπαλλήλων Ν. Ηλείας στο ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Φαρμακοποιών της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας.

Η συντρόφισσα Ελένη Αρμενάκα


ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΗΛΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΗΛΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βασίλης Γρηγοριάδης
Βασίλης Γρηγοριάδης

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

Θανάσης Γερομόσχος
Θανάσης Γερομόσχος

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

Αρίστος Ζούπινας
Αρίστος Ζούπινας

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ

ΚΑΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΦΩΚΙΩΝΑΣ
ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΦΩΚΙΩΝΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ
ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΤΣΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΤΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ