Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα και αύριο
Γιάννης Χαρούλης
Γιάννης Χαρούλης
  • Η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, παρουσιάζεται, σήμερα και αύριο, στο Θέατρο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, με τους: Θύμιο Καρακατσάνη, Βασίλη Τσιβιλίκα, Βάσια Τριφύλλη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Γιώργο Κωνσταντίνου, Κώστα Βουτσά. Σκηνοθεσία Θύμιου Καρακατσάνη, μετάφραση Κ. Χ. Μύρη.
  • Σήμερα επίσης, ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει συναυλία, στις 21.30 στο Φρούριο Ιτζεδίν στο Καλάμι του Δήμου Χανίων, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο και τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του άλμπουμ και αγαπημένους ήχους από το εξωτερικό.
  • Αύριο, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα δώσει συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο του Αλσους Βεΐκου, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου, έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια, Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους.
  • Τρεις καταπληκτικές φωνές επί σκηνής η Γιώτα Νέγκα και η Στέλλα και η Λουκία Βαλάση, θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε μία συναυλία που θα δώσουν, αύριο, στα Φάρσαλα στην πλατεία Λαού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ