Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΑ-ΤΣΑΜΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΑ-ΤΣΑΜΗ
φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, στελέχους του ΚΚΕ, που «έφυγε» τόσο νωρίς από τη ζωή πριν από ένα χρόνο στις 17 Αυγούστου 2010 προσφέρουν:

Η οικογένεια το ποσό των 200 ευρώ και συνάδελφοι και σύντροφοί της στο Δήμο Περάματος, το ποσό των 230 ευρώ μέσω της ΚΟ Εργαζομένων Δήμου Περάματος της Αχτίδας ΟΤΑ.

Ανυποχώρητη μαχήτρια, υπερασπιστής των κατακτήσεων των συναδέλφων της στο Δήμο Περάματος, που για δεκαετίες την ανέδειξαν Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου. Σφυρηλάτησε δεσμούς ταξικούς, πρωτοστάτησε στην εδραίωση του ταξικού πόλου, του ΠΑΜΕ, στο χώρο των ΟΤΑ. Ακόμα και στα δύσκολα χρόνια που έδινε τη μάχη για τη ζωή, δεν εγκατέλειψε ποτέ, δεν σημείωσε καμιά απουσία από τους αγώνες του ταξικού κινήματος στις δύσκολες συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης και της πάλης για την αντεπίθεση του λαϊκού κινήματος.

Το γλυκό, επαναστατικά ευαίσθητο χαμόγελό της θα μας συντροφεύει για πάντα. Και είμαστε σίγουροι πως η πίστη της στις αξίες και τα ιδανικά του επιστημονικού σοσιαλισμού θα μπολιάζουν με δύναμη τις νέες γενιές στους αγώνες τους για την κοινωνία του αύριο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών, του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» προ ετών στις 17 Αυγούστου και της μητέρας μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, που «έφυγε» στις 27 Απρίλη πριν από αρκετά χρόνια, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
Ποτέ δε σας ξεχνώ.

Ευαγγελία Παρασκευοπούλου

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου Ν. ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΥ, η οικογένειά του, οι φίλοι και οι σύντροφοί του προσφέρουν 140 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Περιστερίου.

***

φωτο (2)

Για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΝΑΒΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και για την ΚΑΤΙΝΑ ΖΩΓΑ - ΤΣΑΜΗ προσφέρω στη μνήμη τους 50 ευρώ στο ΚΚΕ που στα ιδανικά του έμειναν πιστές μέχρι την τελευταία τους ανάσα.

Η φίλη και συγκρατούμενή τους,

Ευαγγελία Ζαμπούνη


Μαγδαληνή Τσιναβού - Αλεξανδροπούλου
Μαγδαληνή Τσιναβού - Αλεξανδροπούλου

 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ