Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νέα αυτοκτονία που σχετίζεται με ριάλιτι

Μετά την αυτοκτονία ενός πρώην παίκτη του «Big Brother» της Γαλλίας, επειδή δεν άντεξε, όπως λένε οι οικείοι του, τη ζωή μετά τον εγκλεισμό του στο παιχνίδι, άλλη μία είδηση θανάτου συγγενικού προσώπου παίκτριας ριάλιτι έρχεται να προστεθεί στα όσα συμβαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος σύζυγος παίκτριας του αμερικανικού «Real Housewives Beverly Hills» βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του. Οι αρχές περιμένουν τη νεκροψία - που αναμενόταν χτες - προκειμένου να επιβεβαιώσουν πως αυτοκτόνησε. Οπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος, επενδυτής στο επάγγελμα, είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και πρόσφατα η παίκτρια του ριάλιτι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Το τελευταίο φαίνεται πως θα το εκμεταλλευτεί το κανάλι που μεταδίδει τη σειρά καθώς, όπως διέρρεαν στελέχη του σταθμού, η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι θα περιέχει αρκετές από τις στιγμές του ζευγαριού μετά την αίτηση διαζυγίου!

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού, τουλάχιστον 12 άτομα που έχουν συμμετάσχει σε ριάλιτι έχουν αυτοκτονήσει μετά το τέλος των παραγωγών, κυρίως σε Βρετανία, Σουηδία, Αμερική, Ινδία και Τουρκία. Επίσης, υπολογίζονται σε δεκάδες όσοι κατέληξαν σε ψυχιατρεία μετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ