Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Συγκρατημένη αισιοδοξία

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός είναι στο Τελ Αβίβ για το σημερινό αγώνα της Γιουρόπα Λιγκ (20.30 ΚΟΝΕΞ). Χαρακτηριστικές είναι δηλώσεις παικτών.

Ο Ζέκα είπε: «Νιώθω υπέροχα. Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα ταξιδεύει με μεγάλη διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα νικήσουμε. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εξίσου καλοί. Οπως είπα, θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ και θα διεκδικήσουμε πρόκριση στην Αθήνα. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όταν χρειαστεί».

Ο Γιόσου Σαριέγκι επεσήμανε: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και πρέπει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στους ομίλους. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά με καλή ψυχολογία. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχθηκε κακός για εμάς, ελπίζουμε ότι στα ματς με τη Μακάμπι θα αντιδράσουμε και θα αγωνιστούμε καλύτερα. Πάντα ένα γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικό και μπορεί να βοηθήσει στον επαναληπτικό. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα με καλή τεχνική, εντός έδρας, είναι δυνατή και παίζει συγκεντρωμένα».

Ο Σεντρίκ Καντέ σημείωσε: «Η πρόκριση στους ομίλους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Εχουμε μεγάλη φιλοδοξία να πάμε να νικήσουμε και να προκριθούμε. Δεν ξέρουμε πολύ καλά τη Μακάμπι, αλλά έχουμε δει κάποια βίντεο και θα παίξουμε με συγκεκριμένο πλάνο. Δεν μας ανησυχεί η ζέστη, είμαστε συνηθισμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες».

Τέλος, ο Βίκτορ Βιτόλο ισχυρίστηκε: «Είμαι 100% έτοιμος. Ισως είναι το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι, αλλά εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να βοηθήσω. Ο προπονητής μου ξέρει ότι είμαι σε καλή κατάσταση και όποτε κρίνει θα με χρησιμοποιήσει. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε στο Ισραήλ και να κερδίσουμε. Δεν έχουμε περιθώριο να θυμόμαστε την Οντένσε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ