Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 1 - 0
Βραχεία κεφαλή

Δεν έπεισε αλλά τουλάχιστον κέρδισε. Η ΑΕΚ απέκτησε βραχεία κεφαλή στην υπόθεση πρόκριση - στους ομίλους του Europa League - αφού χθες επικράτησε της Ντιναμό (στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της διοργάνωσης) με 1 - 0 (86' Χοσέ Κάρλος). Και πλέον, οι "κιτρινόμαυροι" κρατούν στα πόδια τους την υλοποίηση του στόχου τους. Δηλαδή να σφραγίσουν, σε μια βδομάδα στον επαναληπτικό, το εισιτήριο.

Ηταν μια αναμέτρηση η οποία - από πλευράς αγωνιστικής ποιότητας - θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν γνωστό, έχουν "χτυπητές" αδυναμίες. Οι οποίες φάνηκαν εντός παιδιάς. Χωρίς φαντασία και ποικιλία παιχνιδιού - ειδικά σε κέντρο και επίθεση - ή τουλάχιστον χωρίς η σκέψη να μπορεί να γίνει πράξη. Με ελάχιστες εναλλακτικές.

Ακόμα και απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν δείχνει ότι μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλύτερα, απ' όσο χθες. Η Ντιναμό προσπάθησε φιλότιμα, έτρεξε αλλά μέχρι εκεί. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι μπορούσαν, με λίγη περισσότερη προσοχή, να έχουν εξασφαλίσει μεγαλύτερο σκορ. Και να ταξιδέψουν ακόμα πιο άνετοι στην Γεωργία. Οπου (βάσει της χθεσινής εικόνας) μια ΑΕΚ με στοιχειώδη προσοχή και απόδοση, μάλλον, μπορεί να πετύχει τον σκοπό της.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές δήλωσε ο Χιμένεθ που πρόσθεσε ότι ο βασικός σκοπός - να κρατηθεί το μηδέν παθητικό και να επιτευχθεί τουλάχιστον ένα γκολ - επετεύχθη.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας (31' Κάλα), Μανωλάς, Μάκος, Καφές, Κάρλος, Γκούντγιονσεν, (81' Λαγός) Λυμπερόπουλος (55' Λεονάρντο), Μπέλεκ

Ντιναμό Τιφλίδας: Λόρια, Τομασβίλι, Κοσκάντζε (83' Πιρτσκχάβα), Κακελισβίλι (60' Κότο), Μικέλ Αλβάρο, Οντικάντζε, Γιάγκουε, Ρεκβιασβίλι, Κακουμπάβα, Τσίσκο (90+ Λεκβάτζε), Κβεκβεσκίρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ