Σάββατο 20 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
φωτο

Στη μνήμη του ανιψιού και ξαδέρφου μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας προσφέρουμε στο ΚΚΕ 250 ευρώ, μέσω της ΝΕ Φθιώτιδας.

Οι θείοι και τα ξαδέρφια

***

φωτο

Στις 22 Αυγούστου συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο κομμουνιστής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ. Ανυποχώρητος στις κομμουνιστικές ιδέες, αγωνιστής σε όλη του τη ζωή μέσα από τις γραμμές του ταξικού κομμουνιστικού κινήματος. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πεντέλης 250 ευρώ.

Η σύντροφός του Υβέτ

Τα παιδιά του Εφη, Παναγιώτης, Χρυσούλα

Τα εγγόνια του Ραφαέλ, Θίσβη, Λάμπρος, Στέλιος

***

Στη μνήμη της αγαπημένης και ξεχωριστής φίλης ΝΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΥΛΗ που «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011, με την οποία μας συνέδεαν αγωνιστικοί και συντροφικοί δεσμοί για πολλά χρόνια, προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η φίλη και συντρόφισσά της, Ευαγγελία

***

φωτο 3

Αγαπημένε μας σύζυγε, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΝΑΡΔΗ. Ενάμισης χρόνος συμπληρώνεται σήμερα απ' όταν «έφυγες» από κοντά μας, στη σκέψη μας όμως είσαι πάντα δίπλα μας. Σε όλη σου τη ζωή υπήρξες συνεπής αγωνιστής παρ' όλες τις εξορίες, φυλακίσεις, βασανιστήρια και την καταδίκη σου δις εις θάνατον. Μας άφησες παρακαταθήκη τα ιδανικά σου και τον αγώνα σου για ένα καλύτερο αύριο.

Στη μνήμη σου, καθώς και στη μνήμη των αδελφών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, ηγετικού συνδικαλιστικού στελέχους και ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, αντάρτη του ΕΛΑΣ που στις 8 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 62 χρόνια από το θάνατό του ως στρατιώτη, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας 150 ευρώ στο ΚΚΕ για την έκτακτη οικονομική εξόρμηση και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η συντρόφισσά σου στη ζωή

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
και στον αγώνα, Ελένη Λιναρδή

***

φωτο

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω αντί για στεφάνι στο νωπό τάφο του 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βύρωνα.

Τσακίρογλου Ντέπυ

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου Ν. ΚΕΦΑΛΑ αντί για λουλούδια προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μου.

Β. Κούτρα


Τσελίκας Λάμπρος
Τσελίκας Λάμπρος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Καραχάλιος Κώστας
Καραχάλιος Κώστας

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΓΑΒΡΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΑΒΡΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ