Κυριακή 28 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις για τον «Ριζοσπάστη»

Στο πλαίσιο της δράσης που αναπτύσσει η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ για την άνοδο της διακίνησης - κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη» το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη προχωράει στη διοργάνωση εκδηλώσεων και συζητήσεων σε κάθε νομό με θέμα «"Ριζοσπάστης": Καθημερινός οργανωτής - καθοδηγητής της λαϊκής πάλης».

Στόχος είναι να ακουστούν απόψεις για το ρόλο του επαναστατικού Τύπου, όπως και να διατυπωθούν ερωτήματα που ενδεχομένως υπάρχουν και έρχονται από τον περίγυρο.

Επιπλέον, οι εκδηλώσεις αυτές μπορούν να εμπλουτιστούν, με την αξιοποίηση των θεματικών ταμπλό που ετοιμάστηκαν για το Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, με έκθεση παλιών φύλλων της εφημερίδας, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» και της ΚΟΜΕΠ. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστεί και κείμενο με τη συνοπτική αναδρομή στην ιστορική πορεία του «Ριζοσπάστη».

Με στόχο να φτάσει πλατιά στους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία η πρόσκληση για τις εκδηλώσεις, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου να συμμετέχουν και να συμβάλουν με τις απόψεις τους, η Οργάνωση θα δημοσιοποιήσει στον τοπικό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, την πρόσκληση για τις εκδηλώσεις, ενώ στόχος είναι να δοθεί και συνέντευξη Τύπου, ώστε να προβληθεί ο σκοπός διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων. Φυσικά, όλα αυτά τα μέτρα δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση την πλατιά εξόρμηση των Οργανώσεων στο λαό και τη νεολαία, για να διασφαλιστεί η μαζική τους παρουσία.

Παράλληλα, τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να αξιοποιηθούν αυτοτελώς και από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ, είτε στο πλαίσιο των φεστιβαλικών εκδηλώσεων, είτε και αργότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ