Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
«Επιστρέφουμε το λογαριασμό»

Δυναμική επιστροφή των χαρατσιών στο υπουργείο Οικονομικών, την Τετάρτη 28 του Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα

Την ερχόμενη Τετάρτη, 28 του Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα, έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, είναι ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός ενάντια στη φοροληστεία κυβέρνησης και τρόικας. Μια σειρά Ομοσπονδιών των αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων, αυτοκινητιστών και συνταξιούχων, με τη στήριξη και της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), δηλώνουν: «Επιστρέφουμε το λογαριασμό στο υπουργείο Οικονομικών. Το χρέος δεν είναι δικό μας!!!» και καλούν σε «Οργανωμένη - Μαζική Αρνηση Πληρωμής».

Πρόκειται για τις οργανώσεις: Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υποδηματοποιών Αθήνας, Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ελαφρών Φορτηγών, Ομοσπονδία Ραπτών - Εμποροραπτών Ελλάδας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Καταστηματαρχών Κατεργασίας Ξύλου, Ομοσπονδία ΕΒΕ Μεσογείων Αττικής, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Επιτροπή Αγώνα Ταξί, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων - Βαφείων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών - Βιβλιοπωλών. Συμμετοχή στην κινητοποίηση έχουν δηλώσει επιπρόσθετα και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας, η Ενωση ΕΒΕ Νέας Ερυθραίας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εγκαταστατών - Συντηρητών Καυστήρων.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, απευθυνόμενες στους επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους, αυτοκινητιστές και συνταξιούχους, οι Ομοσπονδίες σημειώνουν: «Δεν αντέχουμε νέα φοροεπιδρομή!!! Αυτοί που ευθύνονται για τη χρεοκοπία, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι και οι εφοπλιστές ακόμα επιδοτούνται, ακόμα κερδίζουν δισ. ευρώ. Ούτε δεκάρα τσακιστή σ' αυτούς που δημιούργησαν την κρίση.

Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία. Είναι καθήκον κάθε σωματείου, κάθε ομοσπονδίας, να πρωτοστατήσει και να οργανώσει αποφασιστικά την άρνηση πληρωμών, με συνελεύσεις, με περιοδείες, με συσκέψεις. Καλούμε κάθε συνδικαλιστικό φορέα, έμπρακτα, να καταδικάσει τη φοροεπιδρομή. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τα εντάλματα πληρωμής στα σωματεία και τις επιτροπές αγώνα».

Στο ίδιο πλαίσιο, η Ενωση ΕΒΕ Καλλιθέας καλεί σε κατάθεση των ενταλμάτων πληρωμής στα γραφεία του Συλλόγου (Θησέως 156, 4.30 απόγευμα- 9.30 βράδυ) στις 27 του Σεπτέμβρη. Καλεί επίσης στην κινητοποίηση στις 28 του Σεπτέμβρη, καθώς και: στη Γενική Συνέλευση του σωματείου, Δευτέρα 26 του Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του. Στις κινητοποιήσεις έξω από την Α' και Β' ΔΟΥ Καλλιθέας την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 του Σεπτέμβρη στις 8 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ