Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Το πάλεψε

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά τελικά δεν κατάφερε ν' αποφύγει την ήττα (10η σε ισάριθμους αγώνες στην Αγγλία), στη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Champions League. Η Αρσεναλ πήρε τους τρεις πόντους επικρατώντας με 2-1 (9' Τσάμπερλεϊν, 20' Αντρέ Σάντος - 27' Φουστέρ).

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν κυρίως το κάκιστο ξεκίνημά τους, όπου έδειχναν σαν να έχουν μείνει στ' αποδυτήρια. Ειδικά στην άμυνα, έκαναν «παιδικά λάθη» και επέτρεψαν στην γηπεδούχο να πετύχει δύο γκολ. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν και προσπάθησαν ν' ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν τουλάχιστον μια... ταχύτητα πιο πίσω από την Αρσεναλ (με τις πολλές απουσίες), δημιούργησαν ευκαιρίες (με κορυφαία το δοκάρι του Τοροσίδη στο 65') και με προσεκτικότερες επιλογές την καθοριστική στιγμή θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία. Ευκαιρίες να «κλειδώσουν» νωρίτερα το ματς είχαν και οι γηπεδούχοι.

Στην έτερη αναμέτρηση του ομίλου Μαρσέιγ - Ντόρτμουν 3-0. Στη βαθμολογία Μαρσέιγ 6, Αρσεναλ 4, Ντόρτμουν 1, Ολυμπιακός 0. Την επόμενη αγωνιστική θ' αναμετρηθούν Ολυμπιακός - Ντόρτμουν, Μαρσέιγ - Αρσεναλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ