Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2011 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια

Να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια και το παράνομο τέλος ακίνητης περιουσίας καλεί με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή αποφάσισε να ενισχύσει και να διευρύνει σχετική πρωτοβουλία απέναντι στους έκτακτους φόρους, προσφεύγοντας στο ΣτΕ για κήρυξη «ως αντισυνταγματικών των παραπάνω μέτρων», αλλά και να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών για να του επιδοθεί σχετική διαμαρτυρία.

Παράλληλα, αποφάσισε να εισηγηθεί στα ΔΣ και τις Ομοσπονδίες του χώρου γενική πανελλαδική απεργία, σε περίπτωση που συνεχιστεί η εργοδοτική αδιαλλαξία για την υπογραφή ΣΣΕ στις εφημερίδες, στα περιοδικά, στα ιδιωτικά ηλεκτρονικά μέσα, στην ΕΡΤ και στα Πρακτορεία Διανομής, καθώς επίσης και κινητοποιήσεις σε επιμέρους επιχειρήσεις που υπάρχουν προβλήματα.

Εισηγείται σε όλες τις Ενώσεις να στηρίξουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, που πραγματοποιούνται σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, καθώς και να συμμετάσχουν στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 19 Οκτώβρη, όμως «με τρόπο που θα διασφαλίζεται η προβολή των εργατικών αιτημάτων και εκδηλώσεων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ