Σάββατο 8 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΣ
φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, που στις 16 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια, και στη μνήμη του αδελφού μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, που χάθηκε στις επιχειρήσεις του Γράμμου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Η σύζυγος Κατίνα, τα παιδιά και τα εγγόνια μας

***

Σήμερα Σάββατο 8/10, κλείνουν 9 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας το μέλος του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», ΝΙΚΟΣ ΠΥΡΟΜΑΛΛΗΣ.

Στη μνήμη του, η κόρη του Ασπασία και τα εγγόνια του, Ηλέκτρα και Αλέξανδρος, προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟ Αμαλιάδας 50 ευρώ.

***

φωτό

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ, συζ. Δημ. Βαλασσά, ψηφοφόρος, σταθερός και μόνιμος ενισχυτής του ΚΚΕ, «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή. Ο πατέρας της ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ, σιδηροδρομικός στο τρενάκι του Πηλίου, εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στη Νίκαια Λαρίσης μαζί με άλλους 12 πατριώτες, από τους οποίους αρκετά μέλη και στελέχη του ΚΚΕ από τη Ζαγορά Μαγνησίας. Εχασε τη μάχη με τη ζωή εξ αιτίας της εμπορευματοποίησης και υποβάθμισης του συστήματος Υγείας για τους ανθρώπους του μόχθου και των λαϊκών στρωμάτων.

Στη μνήμη της, ο σύντροφός της, μέλος του ΚΚΕ και αντιστασιακός τραυματίας στα Δεκεμβριανά, Δημήτριος Βαλασσάς, προσφέρει, αντί μνημόσυνου, 1.000 Ευρώ στο ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη» μέσω της ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος, για να συνεχίσει να παλεύει αταλάντευτα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό.

***

Ο Σταματούκος Ευάγγελος από την Αγία Παρασκευή προσφέρει, στη μνήμη της αγωνίστριας του ΚΚΕ από την Καλλιθέα, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, το ποσό των 20 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ