Τετάρτη 12 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Το ΝΣ Αρκαδίας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Καπιταλιστική κρίση - εξελίξεις - οργάνωση της πάλης», σήμερα Τετάρτη, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.

Η ΝΟ Φλώρινας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οικονομική κρίση - πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», την Πέμπτη 13 Οκτώβρη, στις 2 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΑΕΙ Φλώρινας. Θα μιλήσει ο Μάριος Τσελές, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και η θέση του ΚΚΕ», το Σάββατο 15 Οκτώβρη, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Βύρωνα (Χαμάρας και Αϊδινίου ) στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελευθερία Βενέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, την Κυριακή 16 Οκτώβρη, στο πολιτιστικό κέντρο της Γκράβας, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ