Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στη Δικαιοσύνη η δικογραφία για Βασάρα

Υστερα από περίπου ένα χρόνο η δικογραφία για την επίθεση/ξυλοδαρμό στον Κύρο Βασάρα - μετά το περσινό ντέρμπι των Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ - βρίσκεται πλέον στη Δικαιοσύνη. Η Ασφάλεια ολοκλήρωσε τη συλλογή των στοιχείων (αξιοποιήθηκαν και κάποια από όσα προέκυψαν από την υποκλοπή συνομιλιών για τα στημένα) και παρέδωσε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Η - δύο φορές αναβληθείσα - συνεδρίαση του ΔΣ στην Super League, με σκοπό (μεταξύ άλλων) τη συμπλήρωση των ΠΑΕ που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, ορίστηκε για την Τρίτη 18/10. Ο Συνεταιρισμός θα αποφασίσει ποιες από τις διεκδικήτριες εταιρείες (Λεβαδειακός/Δόξα Δράμας ή Λάρισα/Πανσερραϊκός) θα αντικαταστήσουν Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Να θυμίσουμε ότι δεν έχει συζητηθεί η έφεση των Ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων για την αθώωση της Δόξας Δράμας και ότι δεν αποκλείεται να ασκηθεί έφεση κατά της αθώωσης του Λεβαδειακού. Επίσης, πως εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής που έχουν καταθέσει Λάρισα και Πανσερραϊκός στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο. Μετά από δύο αναβολές είχε οριστεί να γίνει την τρίτη αλλά μάλλον θα αναβληθεί ξανά, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της Football League/Football League 2, Σπ. Καλλογιάννης, δήλωσε (NovaΣΠΟΡ FM 94.6) αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, αφού «δεν μπορούμε να πέσουμε πιο χαμηλά, οπότε κάποια στιγμή θα ξαναβρούμε την αξιοπιστία που έχουμε χάσει»...

Ακόμα - μεταξύ άλλων - δεν απέκλεισε να υπάρξει νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος και αντί για 23 να αρχίσει «30/10, η οποία είναι και η τελευταία ημερομηνία». Οσο για τις αντικαταστάτριες όσων ΠΑΕ υποβιβαστούν «βάσει του άρθρου 4, παρ. 2, όποια ομάδα "πέφτει" την αντικαθιστά ομάδα της Football League 2».

  • Στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 19, 21 και 23 ετών, προχώρησε προχτές η Αστυνομία για επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων στην περιοχή της Κυψέλης. Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 40 νεαροί με καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες και κράνη, οδηγώντας μηχανάκια, επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών στην Κυψέλη, σπάζοντας την εξωτερική σιδερένια πόρτα για να αποσπάσουν δύο σημαίες. Για τους τρεις συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ