Σάββατο 15 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΙΖΗΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ: Εγκάρσια καθίζηση σε αρκετά σημεία υπέστη το οδόστρωμα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ). Τα σημεία της καθίζησης βρίσκονται σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, από τον ανισόπεδο κόμβο Αερινού μέχρι κοντά στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου, δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους πρόκλησης τροχαίων. Με απόφαση που εξέδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη, προχτές, σ' αυτό το επικίνδυνο τμήμα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και τα οχήματα κινήθηκαν από εναλλακτική διαδρομή, προκειμένου να εκτελεστούν έργα συντήρησης της ΠΑΘΕ.

ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ του Στρατοπέδου της 361 ΠΑΠ, στο Κυψελοχώρι Λάρισας, όπου φυλάσσονται και καταστρέφονται πυρομαχικά, προχώρησαν, με τα τρακτέρ τους, κάτοικοι του χωριού και της ευρύτερης περιοχής. Οι κάτοικοι, των οποίων το χωριό είναι δίπλα στο στρατόπεδο εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η καταστροφή των πυρομαχικών σε βάρος της υγείας τους και του περιβάλλοντος. Να σημειωθεί ότι τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον αγώνα τους εξέφρασε ο Αντ. Σκυλλάκος, βουλευτής του Κόμματος, στα πλαίσια της επίσκεψής του, πριν λίγες μέρες, στο Κυψελοχώρι.

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ προσέφυγαν νέοι δικαστές, σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών και στρέφονται κατά του Ν. 3865/2010, σύμφωνα με τον οποίο οι δικαστές που εισέρχονται στον κλάδο μετά την 1η Γενάρη 2011 υπάγονται υποχρεωτικά στον κλάδο κύριας σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Η συνταγματικότητα της συγκεκριμένης διάταξης θα κριθεί με διαδικασίες εξπρές (πρότυπη δίκη Ν. 3900/2010) από την Ολομέλεια του ΣτΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ