Σάββατο 22 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Νέα... κωλοτούμπα των επιχειρηματιών

Αρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής

Motion Team

Αρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής
O πανικός που έχει πιάσει τους επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου προκειμένου να διασώσουν από την απαξιώση το προϊόν τους, τους έχει οδηγήσει ουσιαστικά να χάνουν τον... μπούσουλα και τη μια μέρα να λένε «άσπρο» και την άλλη «μαύρο». Ετσι στο χτεσινό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας (Super League) είχαμε ακόμα μια... κωλοτούμπα σχετικά με το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, που απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχιστεί με 16 ομάδες. Αυτή η απόφαση αναιρεί την προηγούμενη μόλις πριν μια εβδομάδα απόφαση του συνεταιρισμού, που έκανε λόγο για 18 ομάδες προκειμένου να ικανοποιηθούν όσοι «μνηστήρες» υπάρχουν αυτή τη στιγμή για την κάλυψη των θέσεων (δυο υποβιβασμένοι της κατηγορίας - Σέρρες, Λάρισα -, και δυο εκ της Football League - Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας). Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις δυσκολίες του εν λόγω εγχειρήματος (αντικανονικό, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, και τεχνικά προβλήματα στην εφαρμογή του) η Σούπερ Λίγκα είχε κάνει εισήγηση στην ΕΠΟ να το δεχθεί (η απόφαση της Ομοσπονδίας θα δινόταν την ερχόμενη εβδομάδα). Ωστόσο χτες, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, (αποχώρησαν Ξάνθη, Εργοτέλης και ΟΦΗ) το σχέδιο επανήλθε στο αρχικό πλάνο των 16 ομάδων και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο ορισμός των ομάδων που θα αντικαταστήσουν τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, που ήδη έχουν υποβιβαστεί.

Οσον αφορά το ποιες ομάδες από τις ΑΕΛ, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας θα πάρουν το χρίσμα, η απόφαση θα παρθεί σήμερα, καθώς δεν υπήρχε απαρτία χτες για να γίνει ψηφοφορία. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο δεν απαιτείται απαρτία και οι αποφάσεις μπορούν να ληφθούν με πλειοψηφία επί των συμμετεχόντων.

Σαλoνικιώτικη υπόθεση

Στη Θεσσαλονίκη στρέφεται το βλέμμα των φιλάθλων ενόψει της διεξαγωγής της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στο «Χαριλάου» ο Αρης θα υποδεχτεί το φορμαρισμένο ΠΑΟΚ και θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τόσο ο τεχνικός των γηπεδούχων Σάκης Τσιώλης όσο και ο συναδελφός του Λαντισλάβ Μπόλονι υποστηρίζουν ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά και στον παράγοντα τύχη.

Ο Παναθηναϊκός θεωρητικά έχει εύκολο έργο απέναντι στον Εργοτέλη, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Επικίνδυνη έξοδο και για την «Ενωση» απέναντι στον ΟΦΗ. Αμφίρροπες είναι και οι αναμετρήσεις στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Γιάννενα, καθώς και στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας θα κοντραριστεί με την Ξάνθη. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΗΜΕΡΑ: (17.15) ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, (17.15) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, (19.30) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

ΑΥΡΙΟ: (18.15) ΟΦΗ - ΑΕΚ, (18.15) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, (20.30) ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ. Ρεπό έχουν Κέρκυρα και Παναιτωλικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ