Σάββατο 22 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΤ
Κατάργηση στην πράξη του πολυνομοσχεδίου

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, για να καταργηθεί στην πράξη το επίμαχο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, ζητούν από τις συνδικαλιστικές Ενώσεις του χώρου οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, με απόφαση της συνέλευσης που πραγματοποίησαν χτες.

Οι κινητοποιήσεις που προτείνουν, με την ομπρέλα της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ, είναι στάσεις εργασίας, συναυλίες, εμπάργκο pool, μπλόκο στη διαδικασία λουκέτου της ΕΤ1, της «Ραδιοτηλεόρασης» και του «9,58» όταν ανακοινωθεί. Παράλληλα, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτώβρη στάση εργασίας από τις 13.00 ως τις 16.00 και κοινή συνέλευση με τους εργαζόμενους σε ΑΠΕ - ΜΠΕ, δημοτικά ραδιόφωνα και ΕΡΤ. Στάση εργασίας την Πέμπτη 27/10 και κοινή συνέλευση δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων της ΕΡΤ.

Επίσης αποφάσισαν να προτείνουν τη δημιουργία ανοιχτής συντονιστικής επιτροπής από ΕΡΤ, ΑΠΕ - ΜΠΕ, δημοτικά ραδιόφωνα, Γενική Γραμματεία Τύπου με συμμετοχή των εκλεγμένων εργαζομένων και εκπροσώπων των συμβασιούχων, καθώς επίσης και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για το αβέβαιο μέλλον των συμβασιούχων (οι πρώτοι αποχωρούν στις 17 Γενάρη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ