Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΣΑΠ
Δικαίωμα προσφυγής οι ανασφάλιστοι

Στο θέμα των συνθηκών κάτω από τις οποίες αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές στα πρωταθλήματα της Footballa League και Football league 2 και ιδιαίτερα στο λεπτό σημείο της ανυπαρξίας ασφαλιστικής κάλυψης και περίθαλψης επανέρχεται με χθεσινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος των παικτών. Οπως διευκρινίζει ο ΠΣΑΠ, οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν ανασφάλιστοι άμεσα αποκτούν δικαίωμα προσφυγής. Παράλληλα, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τονίζει πως δεν είναι δυνατό να αρχίσουν τα πρωταθλήματα σε Football League και Football League 2 υπό αυτές τις συνθήκες. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες που αγωνίζονται στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2 και είναι ανασφάλιστοι, πλέον, αποκτούν ΑΜΕΣΑ δικαίωμα προσφυγής, ώστε να μείνουν ελεύθεροι, καθώς η ομάδα τους δεν τηρεί απέναντι τους μία ΒΑΣΙΚΗ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ υποχρέωσή της (Κανονισμός Ιδιότητας & Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, άρθρο 14 παρ. 4).

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σε Β' και Γ' Εθνική κατηγορία, με ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ