Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Οι νύχτες του Ραούλ

Από την ταινία του Ντ. Γκριν «Υπόσχεση», που προβάλλει ο ALPHA στη 01.00
Από την ταινία του Ντ. Γκριν «Υπόσχεση», που προβάλλει ο ALPHA στη 01.00
Μια απολαυστική - σατανική ταινία του Πολ Μαρτέλ, μια ταινία με πολύ αλλά κατάμαυρο χιούμορ θα παρουσιαστεί σήμερα στις 00.30 από την ΕΤ-3 με τίτλο «Ποιος έφαγε τον Ραούλ». Ενα ζευγάρι μεσοαστών που κατοικούν στο Λος Αντζελες καλούν, μέσω πονηρών μικρών αγγελιών, ανυποψίαστα υποψήφια θύματα. Τα ληστεύει και τα δολοφονεί. Γιατί το κάνουν αυτό; Τι έσπρωξε αυτό το αξιαγάπητο και αξιοσέβαστο ζευγάρι να εξαπατά, να κλέβει και να σκοτώνει; Μα η αγάπη του για τη φύση, για την... ηρεμία, για την εξοχή! Κυρίως για την εξοχή... Ονειρεύονται να ανοίξουν ένα εστιατόριο στην εξοχή, μακριά από τη... «δολοφονική» μεγαλούπολη. Ομως η αγορά της γης στοιχίζει πολύ, ο σύζυγος μόλις έχασε τη δουλιά του και το φαινομενικά φυσιολογικό ζεύγος αποφασίζει να βρει τρόπο, για να εξασφαλίσει το ποσόν που χρειάζεται. Οι μικρές αγγελίες είναι ό,τι τους χρειάζεται. Οι άνθρωποι είναι βιτσιόζοι, σκέπτονται, και με αγανάκτηση συνειδητοποιούν ότι θέλουν παράνομο σεξ. Ακούς εκεί χυδαιότητες.. Ας έρθουν, λοιπόν, και θα το έχουν! Εκείνοι είναι ηθικοί και.. σεμνοί και όταν οι άλλοι τους κάνουν τις ανήθικες προτάσεις θυμώνουν και τους σκοτώνουν εν ψυχρώ, χωρίς να βλέπουν τίποτε το κακό στην πράξη αυτή. Μετά πουλούν τα πτώματά τους για ζωοτροφές... Ο Ραούλ είναι το άτομο που μεταφέρει τους δολοφονημένους στην επιχείρηση σκυλοτροφών. Και ξαφνικά, καθώς η όρεξή τους έχει ανοίξει πολύ, οι αισθήσεις τους έχουν γίνει ευαίσθητες και ειδικά η όσφρηση. Ετσι μυρίζονται ότι ο συνεργάτης τους είναι και «φαγώσιμος» και διαθέσιμος.

Από το MEGA στις 21.00 «Παιχνίδια ολέθρου» του Φίλιπ Νόις. Ενας πρώην πράκτορας της CIA ο Τζακ Ράιναν τα βάζει με τη διεθνή τρομοκρατία όταν η γυναίκα του και το παιδί του πέφτουν θύματα απαγωγής από τον IRA. O Χάρισον Φορντ πρωταγωνιστεί και ό,τι θέλει κάνει!

Από το STAR στις 02.15 «Οι καλύτερές μας νύχτες» του Ζαν Κλοντ Τραμόντ. Δυστυχώς, η ταινία δεν είναι από τις καλύτερες της Μπάρμπαρα Στρέιζεντ, αλλά πάντως βλέπεται με κάποιο ενδιαφέρον διότι παίζει πλάι της ο Τζιν Χάκμαν, ο οποίος κατά γενική ομολογία συγκαταλέγεται στους καλύτερους σύγχρονους ηθοποιούς. Η υπόθεση είναι μάλλον ασήμαντη. Η γυναίκα ενός ιδιοκτήτη νυχτερινού φαρμακείου βρίσκει την ευκαιρία να ζει μια δική της ερωτική ζωή τις νύχτες που μένει μόνη.

Από τον ALPHA στη 01.00 «Υπόσχεση» του Ντέιβιν Γκριν. Μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης του γυναίκας, ο Ελμερ Τζάκσον αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών του. Ομως, ένας σκληρός κοινωνικός λειτουργός τού αφαιρεί την κηδεμονία, γιατί πιστεύει ότι ο πατέρας είναι ακατάλληλος για προστασία. Ο Τζάκσον οργίζεται με την αδικία και ορκίζεται να πάρει πίσω τα παιδιά του με κάθε τρόπο. Ετσι ξεκινά έναν τρομερό αγώνα, έναν αγώνα δύσκολο, άνισο, γεμάτο εμπόδια, έναν αγώνα που τελικά θα τον κερδίσει, διότι είναι αποφασισμένος να το κάνει. Η ταινία είναι βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία. Με τους: Μαρκ Χάρμον και Νταϊάνα Σκάργουιντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ