Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία»

Ολοκληρώνονται σήμερα στις 9 το βράδυ οι αρχαιρεσίες των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης, οι οποίες ξεκίνησαν χτες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΤΙΤΑ, Ελεγκτικής Επιτροπής, γραμματέων Πολιτιστικού και αντιπροσώπων για ΠΟΣΠΕΡΤ και ΕΚΑ. Οι εκλογές γίνονται στο συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1 και Κηφισού, Γέφυρα Κολοκυνθού). Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε και ψηφίζουμε τον αγωνιστικό συνδυασμό της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ).

«Τώρα να δυναμώσουμε την πάλη μας για την ανατροπή των συσχετισμών παντού, στο συνδικαλιστικό κίνημα και στην πολιτική. Καμιά εμπιστοσύνη στις συμβιβασμένες πλειοψηφίες τους που άλλοτε βάζουν εμπόδια, σπέρνουν αυταπάτες και φόβο και άλλοτε πάλι με κούφιες ρητορείες και λεονταρισμούς προσπαθούν να κρύψουν τον πραγματικό αντίπαλο, να εγκλωβίσουν και να αφομοιώσουν τις αγωνιστικές διαθέσεις», επισημαίνει η ΔΑΣ στη διακήρυξή της.

Η ΔΑΣ στην ΕΤΙΤΑ στηρίζοντας το αγωνιστικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να παραμερίσουν όσους εμφανίζονται σαν εργολάβοι της λύσης των προβλημάτων τους. Με την ενωμένη ταξική απάντηση, τη συλλογική δράση που βάζει στο κέντρο της πάλης την ανάγκη της ρήξης και της ανατροπής, να βάλουμε εμπόδια, να σταματήσουμε την άγρια επίθεση, να ανοίξουμε το δρόμο για αποφασιστικά χτυπήματα στην καρδιά της αντιλαϊκής πολιτικής, με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

Οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι εξής: Σάββας Αϊδινίδης (ΕΧΤΡΑ3), Αργύρης Απειρανθίτης (MEGA), Σωτήρης Γκέκας (902), Σπύρος Γουναρόπουλος (902), Γιώργος Γρύλλης (ANT1), Εμμανουήλ Δαλετζάκης (MEGA), Ιωάννης Θελούρας (902), Δημήτρης Καλογεράκης (902), Νίκος Κατσιμίχας (EXTRA3), Κώστας Κατσουλιέρης (STAR), Βασίλης Κουκουζέλης (MEGA), Χαράλαμπος Κούρλος (902), Γιώργος Κρητικός (MEGA), Ανέστης Μουτάφης (MEGA), Γιώργος Πανταζάτος (ALTER), Απόστολος Πλατανιάς (902), Κώστας Πολύζος (ΣKAΪ), Σπύρος Σταυρίδης (ALPHA), Δανάη Τούντα (902), Παναγιώτης Τσαντίλας (902).

Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι η Χρισηίς Δανάλη (902), ο Γιώργος Λαγγίδης (MEGA) και ο Θωμάς Χονδρόπουλος (902).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ