Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οριστικά υποβιβασμός για ΑΕΛ - Σέρρες

Στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζονται και τυπικά η Λάρισα (ΑΕΛ) και ο Πανσερραϊκός. Οπως έγινε γνωστό χτες το μεσημέρι από την αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων απορρίφθηκε το αίτημα των δύο ομάδων για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι δύο ομάδες καλούνται να αγωνιστούν από τη επόμενη εβδομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Λάρισας, που με μια καυστική ανακοίνωση κάνει λόγο για προσβολή της λογικής και κατάρρευσης της έννοιας της ηθικής από τη συγκεκριμένη Επιτροπή.

Στο CAS o Ολυμπιακός Βόλου

Με γραπτή δήλωση του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, κ. Μιχάλη Μιτζικού, έγινε γνωστή η προσφυγή της ομάδας στο Ανώτατο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) για τη μη τήρηση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή της ομάδας από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

«...Με την προσφυγή καλούμε την ΕΠΟ να σηκώσει ανάστημα, να προστατεύσει το αυτοδιοίκητο και να σεβαστεί την απόφαση της 10ης Αυγούστου 2011 της Επιτροπής Εφέσεων που ορίζει ρητά τον Ολυμπιακό Βόλου ως ομάδα της Super League με -10 βαθμούς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε ότι η ΕΠΟ θα πράξει το καθήκον της για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση του δικηγόρου της βολιώτικης ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ