Σάββατο 5 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθ' έξιν προβοκάτορες

«(...) Η από κει πλευρά, η ροζ και η κόκκινη Αριστερά είναι συντονισμένη στην μπαχαλοποίηση. Εγώ δεν είμαι ούτε αντί- κομμουνιστής, ούτε αντί- αριστερός, δεν έχω παρωπίδες, πιστεύω ότι όλοι Ελληνες είναι χρήσιμοι και κανένας δεν περισσεύει. Ομως οι σχεδιασμοί κάποιων ηγετικών κλιμακίων της ροζ και της κόκκινης Αριστεράς στοχεύουν στην πλήρη μπαχαλοποίηση. Εμείς θα μείνουμε θεατές; Ολοι εμείς που πιστεύουμε στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, στην Ευρωπαϊκή Ενωση θα μείνουμε και θα τους παρακολουθούμε;». Αυτά είπε ο Κ. Αϊβαλιώτης, εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., στον ρ/σ «Κανάλι 1».

Αντικομμουνιστής ως το μεδούλι είναι, κάτι που αποτελεί άλλωστε γενικευμένο χαρακτηριστικό της αγέλης του ΛΑ.Ο.Σ. Κλυδωνίζεται το αστικό πολιτικό σύστημα, αντιμέτωπο με τη λαϊκή αγανάκτηση και τα αδιέξοδα της διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης, ξεγυμνώνεται η ευρωενωσιακή λυκοσυμμαχία στα μάτια του λαού και βγαίνουν στο μεϊντάνι οι στυλοβάτες τους για να τα υπερασπιστούν, συκοφαντώντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, οτιδήποτε αντιμάχεται την υποταγή στην αστική δημοκρατία και τον ευρωενωσιακό σφαγέα των λαών, σαν «μπάχαλο». Στην πραγματικότητα, φοβούνται το λαό, που τον έχουν γονατίσει με μέτρα προς όφελος της πλουτοκρατίας. Ανησυχούν για τις ριζοσπαστικές διεργασίες που πυροδοτεί στη συνείδησή του η πρόταση του ΚΚΕ. Το φόβο τους ξορκίζουν με εκβιασμούς ή υποταγή ή «μπάχαλο».

Είναι αυτός ο φόβος που οδήγησε τους ίδιους που εκφοβίζουν και συκοφαντούν με «μπάχαλο», να καθαγιάσουν τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους που εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ στην απεργιακή συγκέντρωση της 20ής Οκτώβρη στο Σύνταγμα. Παίρνοντας υπό την προστασία του τους προβοκάτορες, ο Γ. Καρατζαφέρης τους προβίβασε σε «διαδηλωτές», γράφοντας σχετικά: «Σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας δεν μπορεί κανείς να παίζει ή να αποφεύγει τις ευθύνες που έχει, για να καλύψει μια λάθος επιλογή του όπως αυτή να "προστατεύσει" τη Βουλή, μην αφήνοντας να περάσει κανείς ή να πλησιάσει κοντά (κάτι που το έκανε και το Μάη του 2010) λειτουργώντας ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης. Κάτι που δεν ήταν ευθύνη των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, αλλά της Αστυνομίας. Το ΚΚΕ, προσπαθεί με τα υπολείμματα, από τη συμφωνία Στάλιν - Χίτλερ, γκεμπελικής προπαγάνδας να ρίξει την ευθύνη όχι τόσο στην Αστυνομία αλλά στους διαδηλωτές»!

Μιλάνε για «γκεμπελική προπαγάνδα» και για «μπάχαλο» οι μαθητές του Γκέμπελς και προστάτες των «μπαχαλάκηδων» προβοκατόρων. Αυτοί που πριν ένα χρόνο, το 2010 επιχειρούσαν προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ απ' την ανάποδη, καταγγέλλοντάς το τότε ότι δήθεν επιχείρησε «ντου» στη Βουλή. Και η προβοκάτσια πασπαλίζεται και με ολίγον από εξίσωση φασισμού - σοσιαλισμού, για να μην ξεχνάμε και τη γραμμή που έχει δώσει το ευρωενωσιακό κέντρο όπου αναφέρονται. Αδίστακτοι και ρυπαροί, προκειμένου να χτυπήσουν το λαό και το κίνημα. Το «μπάχαλο» των προβοκατόρων είναι παιδί του δικού τους συστήματος και των δικών τους μηχανισμών. Εκεί που βλέπουν τον κίνδυνο, στο οργανωμένο και ταξικό, εκεί συντονίζουν μάταια τα σφυριά τους.


Β.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ