Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τριπλό... βούλιαγμα

Bαθιά αποδείχθηκαν χτες τα νερά για τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα καθώς Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ηττήθηκαν στη 2η αγωνιστική του ομίλου τους για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Χίος παρά τη νίκη της αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιούρο Καπ.

Στο Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός πληρώνοντας την καθίζηση στο Β' μέρος, όπου έμεινε χωρίς γκολ για δυο οκτάλεπτα, γνώρισε την ήττα από την Μπούντβα με 8 - 5, αν και είχε καταφέρει στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί και με 5-3. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αξεπέραστο αποδείχθηκε για τη Βουλιαγμένη το εμπόδιο της Πρίμοριε Ριέκα, αφού κόντρα στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου και φαβορί για την πρώτη θέση οι «μπέμπηδες» γνώρισαν την ήττα με 10 - 8.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στη Χίο η νίκη επί της Σίντεζ Καζάν με 9 - 7 αφού παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ισοφαρίσει τη διαφορά των 3 γκολ με την οποία είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι επικρατώντας με 9 - 6 στην κανονική διάρκεια, στην παράταση το γκολ της ρωσικής ομάδας ήταν αυτό που της έδωσε την πρόκριση στους 16 του Γιούρο Καπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ