Τρίτη 15 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
φωτό

Στη μνήμη του λαϊκού αγωνιστή, κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ, η συντρόφισσά του, Ελένη Τασιοπούλου προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ ενίσχυση.

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για το δίκιο και τη λευτεριά του Λαού μας, καταθέτουμε, μέσω της ΚΟ Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ, το ποσό των 500 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος.

«Ζήτω το Κόμμα μας το Ατσαλένιο»!

Παναγιώτης και Παναγιώτα Κολλινιάτη

***

φωτό

Στις 17 Νοέμβρη 2011 συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας η πιο γλυκιά μάνα του κόσμου, η ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, η μανούλα μου. Η αγωνίστρια της Κατοχής που πάλεψε και σ' όλη τη μετέπειτα ζωή της σκληρά, μαζί με τον πατέρα μου Νώντα, για τις ιδέες τους, για έναν καλύτερο κόσμο, για μια σωστή οικογένεια, για μια δίκαιη κοινωνία.

Στη μνήμη αυτής της μάνας της ατέλειωτης αγάπης και προσφοράς, του μόχθου και της καθημερινής θυσίας, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 300 ευρώ.

Η κόρη της

Χρυσάνθη Χαϊδεμένου - Μακρυγιάννη

***

φωτό

Στη μνήμη του σ. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΚΩΣΤΑ, η σύζυγός του, Νίκα και τα παιδιά του, Σωτήρης και Μαρία, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Σεπολίων.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των συντρόφων, ΕΛΕΝΗΣ ΣΑΚΚΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ, που πέθαναν πρόσφατα, ο Τάκης Ψημμένος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Υμηττού, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη των γονιών μας, ΜΑΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ - ΠΑΥΛΟΥ και ΔΕΣΠΩΣ ΣΔΟΥΚΟΥ, του αδελφού μου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, του εξαδέλφου μας, ΜΠΑΜΠΗ ΣΔΟΥΚΟΥ, στις νύφες μας, ΜΑΡΙΑ και ΡΟΝΤΙΚΑ ΣΔΟΥΚΟΥ. Επίσης, στους συντρόφους μου στην ΚΟ Καλλιθέας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΑΝΗ - ΡΕΝΤΗ, ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΤΣΕΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΙΚΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥ - ΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΑΜΠΗ ΖΑΦΕΙΡΗ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΥ - ΘΑΝΑΣΗ ΑΤΛΑ, ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΛΑΜΟΥ - ΑΝΘΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ και ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Στη μνήμη τους, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Τ. Διοίκησης Καλλιθέας του ΚΚΕ, 150 ευρώ για ελάχιστο φόρο τιμής για τα τόσα που πρόσφεραν στο κίνημα και στο τιμημένο ΚΚΕ.

Δημήτρης και Γιάννης Αθανασάκης

Ευδοκία Σδούκου

***

φωτό

Στη μνήμη των θείων μου, ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟ Ν. Κόσμου - Κουκακίου.

Ζαφειρία Σαμαρά


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΝΙΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΝΙΑΡΗ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ
ΜΑΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΚΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ