Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στις 4 Δεκέμβρη η εκδήλωση στο Γοργοπόταμο

Η Κομματική Οργάνωση Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και τα Κεντρικά της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) θα τιμήσουν την 69η Επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοπόταμου με εκδήλωση που διοργανώνεται την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, ώρα 11.30 το πρωί, στο Γοργοπόταμο.

Με ανακοίνωσή της η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί τους αγωνιστές, τους φίλους και απογόνους της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση, ενώ καλούνται τα παραρτήματά της σε όλη τη χώρα να οργανώσουν με όλα τα μέσα (πούλμαν, ΙΧ κλπ) τη μετακίνηση όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση στο Γοργοπόταμο. Από την Αθήνα, πλατεία Κάνιγγος ώρα 7 π.μ., την ίδια μέρα θα αναχωρήσουν πούλμαν για το Γοργοπόταμο (πληροφορίες στα τηλ.: 210.8831.368 και 210.8225.407.

Κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση στο Γοργοπόταμο, απευθύνει το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στα μέλη και στους φίλους της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ενημερώνοντας ότι δρομολογεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 7 π.μ. από την πλατεία Εβραίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ