Σάββατο 19 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κινητοποιήσεις σε ΜΜΕ

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί υπάλληλοι που εργάζονται για την έκδοση και τη διανομή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», με απόφαση των ΔΣ των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, «Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων», ΕΣΠΗΤ, ΕΦΕ και Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών. Ζητούν την άμεση καταβολή δεδουλευμένων οφειλών των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ στην Αθήνα τη Δευτέρα από τις 12 το μεσημέρι, προχώρησε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για να γίνει συνέλευση και να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο.

Με αίτημα να σταματήσει κάθε προσπάθεια υπογραφής ατομικών συμβάσεων εργασίας και να εφαρμοστούν οι ΣΣΕ, τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, κήρυξαν 2ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στο «ΚΕΡΔΟΣ» (16.00 με 18.00) τη Δευτέρα για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου της εφημερίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ