Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
Χαράτσια διοδίων και στην Ανάληψη Λαγκαδά

Από αύριο Παρασκευή 25 Νοέμβρη ξεκινά τη λειτουργία του άλλος ένας σταθμός είσπραξης διοδίων στην Εγνατία Οδό. Πρόκειται για το σταθμό που βρίσκεται στην Ανάληψη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και είναι ο τρίτος που λειτουργεί στον αυτοκινητόδρομο μέσα στο διάστημα των τελευταίων είκοσι ημερών, μετά από αυτόν στο Ιασμο Κομοτηνής και στο Μαλακάσι Ιωαννίνων (περιοχή Μετσόβου). Μέχρι το τέλος του χρόνου θα αρχίσουν να λειτουργούν και άλλοι σταθμοί είσπραξης των χαρατσιών κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου με πρώτο αυτόν που βρίσκεται στα Τύρια Θεσπρωτίας.

Η κυβέρνηση προχωρά στην επιβολή των διοδίων αυτών σε μια στιγμή που η λαϊκή οικογένεια δέχεται ολομέτωπη επίθεση (ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, φοροχαράτσια, ακρίβεια κ.ά.) και παρότι η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, που στοίχισε 6,5 δισ. ευρώ, πληρώθηκε αποκλειστικά από τον ελληνικό λαό.

Οπως ανακοίνωσε χτες η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», το χαράτσι που θα πληρώνουν οι οδηγοί και στο σταθμό αυτό είναι: 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 5 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και λεωφορεία και 7 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ